Afbeelding
Foto: NIOZ/ JUSTINSINNER.NL

NIOZ zoekt Elektronicus

Algemeen Vacatures

DE VACATURE

Als Elektronicus verricht je werkzaamheden zowel in de werkplaats op Texel als bij veldwerk en vaartochten op onze onderzoeksvloot die momenteel wordt vernieuwd. Je legt rechtstreeks verantwoording af aan de manager NMF Support en als je aan boord bent aan de hoofdwerktuigkundige en/of de expeditieleider. Je bent verantwoordelijk voor het onderhouden modificeren, repareren en testen van elektrotechnische apparatuur benodigd voor het wetenschappelijk onderzoek op zee en in onze laboratoria. Je draagt zorg voor de voorbereiding, administratie en configuratie van apparatuur benodigd voor expedities. Tijdens deelname aan de veld- en vaartochten draag je ook zorg voor het assembleren, bedienen, onderhouden en verhelpen van storingen aan apparatuur.

Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het maken van documenten, handleidingen en gebruiksaanwijzingen voor apparatuur en instrueer je zo nodig de gebruikers en/of opdrachtgevers.

DE KANDIDAAT

Je beschikt minimaal over een MBO-niveau 4 opleiding richting elektronica, mechatronica, of gelijkwaardig. Als je ervaring hebt als elektronicus van zeegaande apparatuur bijvoorbeeld surveyapparatuur of ROV is dat een pré.

Uiteraard beschik je over goede communicatieve, administratieve vaardigheden en maak je makkelijk contact met verschillende menstypes. Je kunt goed zelfstandig werken en de juiste prioriteiten stellen. Gezien de internationale samenstelling van het NIOZ is een goede beheersing van de Engelse taal een must.

DE VOORWAARDEN

We bieden een uitdagende functie in een dynamische organisatie. Een fulltime dienstverband voor de duur van één jaar met uitzicht op een vast dienstverband. Aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden (cao van NWO-I): Schaal 8, tussen de € 2.674,- en maximaal € 3.583,- afhankelijk van ervaring, 42 vakantiedagen, 13e maand en mogelijkheid om extra vakantiedagen te kopen of te verkopen. Daarnaast mogelijkheden om je verder te ontwikkelen.

Voor meer informatie over de vacature: Lorendz.Boom@nioz.nl manager NMF Support. Voor alle andere vragen: Valentijn.Tiemensma@nioz.nl senior HR-adviseur.

Je kunt je motivatiebrief en CV uploaden via www.workingatnioz.com

De nieuwe podcast van de Texelse Courant.
Podcast Texelse Courant 18 april 2024 Algemeen 10 uur geleden 1
Afbeelding
Opvangcentra werken samen voor verstrikte zeehonden Algemeen 12 uur geleden
Afbeelding
Texel '94 moedeloos door vernielingen Algemeen 13 uur geleden 7
Afbeelding
Voorkom maaislachtoffers Algemeen 15 uur geleden
Lopen voor de Avondvierdaagse.
Start inschrijving Avondvierdaagse Algemeen 17 uur geleden 1
Afbeelding
Markant huis in BinnensteBuiten Algemeen 17 apr, 17:00 3
Samen veilig fietsen
Veilig Verkeer Nederland organiseert de opfriscursus "Het Nieuwe Fietsen" Algemeen 17 apr, 14:22 2
Het Rode Kruisgebouw in de Jonkerstraat, waar Voedselbank Texel gevestigd is.
Open ochtend bij Texelse voedselbank Algemeen 17 apr, 14:00