Afbeelding
Foto: Liselotte Schoo

Dit artikel is geschreven door
Job Schepers

Job Schepers, Hoofdredacteur Texelse Courant| Horecaverslaggever| Texelaar met migratieachtergrond| ijsbaanverslaggever

Online escaperoom bij Tesselhuus

Algemeen

Even letterlijk ontsnappen en een bijzondere avond beleven? Het kan zaterdagavond 28 november vanaf 20.00 uur bij een online escaperoom van het Tesselhuus.

Locks & Keys Escape Room in Tilburg heeft speciaal voor het Tesselhuus een online spel beschikbaar gesteld dat zaterdagavond 28 november thuis kan worden gespeeld. Deelnemers komen in het spel in een bijzondere situatie terecht waaraan ze vervolgens aan de hand van een aantal opdrachten moeten zien te ontsnappen. Dat kan in één á twee uur gebeuren, afhankelijk van hoe snel het lukt om de opdrachten te voltooien Het spel is bedoeld om - nu de gedeeltelijke lockdown nog gaande is - thuis een aangename avond te hebben.

Dat is met inbegrip van de wetenschap dat er maximaal drie gasten aanwezig mogen zijn. Voor de deelnemers die het snelst zijn, is er een kleine prijs beschikbaar, maar daar gaat het niet om. ‘Bedoeling is om met het spel een aangename en afwisselende avond te hebben’, zegt voorzitter Lotte van de Belt van het Tesselhuus. Deelname aan de online escape room kost tien euro per persoon en daarvan gaat driekwart naar het Tesselhuus ten bate van de vakantieweken voor mensen met ernstige fysieke handicaps zoals spierziekten. 

Aanmelden voor het spel is mogelijk via www.tesselhuus.nl/tesselhuus-games-2020 Deelnemers krijgen na aanmelding per mail instructie hoe verder te handelen.

Afbeelding
Archeologische vondsten onder vloer Oudheidkamer Algemeen 3 uur geleden
Afbeelding
Muziek en dans voor peuters bij Artex Algemeen 21 uur geleden
Afbeelding
De Lieuw zoekt vrijwilligers voor monitoren vlinders Algemeen gisteren
Versierde fietsen in De Koog.
Programma's Koningsdag op Texel Algemeen 22 apr, 09:00
Meierblis 2023.
"Hebben toekomst meierblis zelf in handen" Ingezonden 21 apr, 14:30 5
Afbeelding
Texelse Courant stopt samenwerking Spotta Algemeen 21 apr, 10:30 6
Storm op komst.
De Lezersfoto - Slecht weer op komst Algemeen 21 apr, 08:00
Afbeelding
Tweemaal dezelfde foto Historie 20 apr, 12:30 7