Lin Eveleens en Dokter Sun.
Lin Eveleens en Dokter Sun. Foto: Yi Xiao Tang

Chinese geneeswijzen bij Yi Xiao Tang in Den Helder

Zakelijk

Advertorial

Dagelijkse klachten waarbij reguliere geneeswijzen niet werken, zijn vaak goed te behandelen binnen de Chinese geneeswijzen met bijvoorbeeld acupunctuur en Chinese kruiden. De Texelse Ling Eveleens is hierin gespecialiseerd, zij werkt bij Acupunctuur Yi Xiao Tang in Den Helder.

Een opgeblazen gevoel, obstipatie, spastisch colon, de ziekte van crohn, diarree, coeliakie, zuurbranden, buikpijn, misselijkheid, buikkrampen, winderigheid, aambeien, galstenen, et cetera. Voorbeelden van veelvoorkomende problemen, die vaak niet kunnen worden opgelost met de reguliere geneeswijzen. Er wordt niets gevonden en de patiënten blijven met de problemen zitten.

Een aantal mooie voorbeelden

Een meisje van veertien jaar had ongeveer om de twee uur pijnaanvallen die steeds wel een kwartier aanhielden en dat meer dan elf keer per dag! De pijn vond plaats in de buurt van de sleutelbeenderen. Het waren echt hevige pijnscheuten. Na een behandeling die bestond uit tweemaal acupunctuur, een keer cupping en viermaal een kruidenbehandeling is zij nu pijnvrij.

Een ander voorbeeld komt van een moeder van een puber. “Na anderhalf jaar buikpijn en misselijkheid ging ik onlangs met mijn sombere puber naar Yi Xiao Tang. De huisarts, kinderarts, in het ziekenhuis, de psycholoog; niemand kon hem helpen. Vanmorgen stond mijn zoon in alle glorie voor me: ‘man, ik ben er weer.’ Fysiek was hij nog niet honderd procent, maar de somberheid was weg. En dat al na één behandeling. Hij moet nog vier keer”, vertelde een opgeluchte moeder na de eerste behandeling. Ling Eveleens licht toe: “Inmiddels is hij drie keer geweest en het gaat nu helemaal goed.”

Hooikoorts

Dini van Rooy (55) was al dertig jaar hooikoortspatiënt had al dertig jaar last van een ‘kouwelijk’ lichaam. Ieder voorjaar waren de klachten dusdanig dat ik veel medicijnen moest gebruiken. Daarnaast had ik last van vermoeidheid, pijn aan de onderrug, een hoog cholesterolgehalte en slapeloosheid. Via een vriendin kwam ik bij Yi Xiao Tang terecht. Ik kreeg naast acupunctuur ook kruiden mee waarvan ik thuis thee moest trekken. Niet alleen de klachten zijn weg, ik voel me ook energiek.”

Dokter Sun legt uit: “Vrijwel alle ziekten worden veroorzaakt door een koud en verzwakt lichaam. Hooikoorts is een chronische verkoudheid. Wanneer iemand een koud lichaam heeft, is zijn of haar immuunsysteem laag en de longen zwakker.”

Consult

Bij klachten die hierboven genoemd zijn of andere klachten kan men altijd contact opnemen met acupunctuur Yi Xiao Tang. “Samen met u zoeken zij naar een behandeling die het beste bij u past”, vertelt men.

Contact

www.acupunctuur-yixiaotang.nl

info@acupunctuur-yixiaotang.nl

Mobiel: 06 2357 9321

Adres: 

Keizerstraat 1,

1781GC Den Helder

Bouwplannen vallen sinds 1 januari onder de Omgevingswet.
Wat kun je zelf vooraf regelen? Algemeen 6 uur geleden
Afbeelding
Bij TESO Werken als werkvoorbereider/inkoper? 6 uur geleden 1
Zondagmiddag is Madama Butterfly te zien tijdens de Royal Opera House voorstelling.
Back to Black & Butterfly in Bios Algemeen 12 uur geleden
De nieuwe podcast van de Texelse Courant.
Podcast Texelse Courant 18 april 2024 Algemeen 18 apr, 18:00 1
Afbeelding
Opvangcentra werken samen voor verstrikte zeehonden Algemeen 18 apr, 16:10
Afbeelding
Texel '94 moedeloos door vernielingen Algemeen 18 apr, 15:00 7
Afbeelding
Voorkom maaislachtoffers Algemeen 18 apr, 12:35
Lopen voor de Avondvierdaagse.
Start inschrijving Avondvierdaagse Algemeen 18 apr, 11:00 1