Keeper Daniël Bakker van ZDH pakt de bal. (Foto Willem Sangers)

Texel'94 speelt gelijk tegen JVC

Algemeen

Texel'94 heeft zondag uit in Julianadorp 1-1 gelijk gespeeld tegen JVC.

Texel'94 kwam in de eerste helft achter, maar Sander de Haan scoorde in de tweede helft de gelijkmaker. De wedstrijd ging er op momenten grimmig aan toe, er werden kaarten uitgedeeld en een speler van JVC ging met rood van het veld na het neerhalen van een speler van Texel'94..

Oosterend verloor met 2-0 van Bergen en is daardoor laatste geworden in de vijfde klasse van het zaterdagvoetbal. Bergen stond laatste en is nu eennalaatste. De Oosterenders waren met name in de tweede helft beter, maar dat vertaalde zich niet in doelpunten.

ZDH verloor uit in Tuitjenhorn met 3-2 van Hollandia T en De Koog legde het in Hippolytus met 5-3 af tegen Succes. De Koog kwam tot een 1-3 voorsprong, maar kreeg daarna met een paar dubieuze beslissingen van de scheidsrechter te maken. Er werd niet gefloten voor een speler van Succes die een overtreding maakte en scoorde, terwijl even later De Koog op 'volslagen onbegrijpelijke manier' een strafschop tegen kreeg.

Het G-team van Texel'94 speelde 0-0 gelijk tegen Uitgeest en de vrouwen van Texel'94 wonnen uit met 1-2 van VIOS-W uit Warmenhuizen. De winnende treffer werd een paar minuten voor het eindsignaal gemaakt.

De podcast van 28 maart 2024.
Podcast Texel deze Week 28 maart 2024 Algemeen 4 uur geleden
De kust bij paal 9 eind vorig jaar.
Inloopbijeenkomst onderzoek zuidwestkust Texel Algemeen 27 mrt, 11:00 1
Diabetes Challenge 2024, wandelen om gezond te worden en te blijven Algemeen 27 mrt, 09:06
Op zoek naar een leuke uitdaging?? Vacatures 26 mrt, 16:27 2