Dit artikel is geschreven door
Job Schepers
Job Schepers, Hoofdredacteur Texelse Courant| Horecaverslaggever| Texelaar met migratieachtergrond| ijsbaanverslaggever
Pakhuus trapt af met 24 uurs-actie
AlgemeenDat restaurants staan te popelen om weer aan de slag te kunnen blijkt ook wel uit een opmerkelijke actie van Visrestaurant 't Pakhuus uit Oudeschild. Als de deuren op 1 juni daadwerkelijk open mogen houden Boy Schuiling, Felicia Siebert en hun team een 24-uur durende herstart.
Om 12 uur 's nachts gaat het feest direct beginnen met een kick off-diner en tussen 3:00 uur en 7:00 uur staat het thuisbezorgd-onderdeel "Waar kunnen we u voor wakker maken?" op het programma.
Uiteraard houdt het team van 't Pakhuus zich aan de richtlijnen van het RIVM. Dit betekent dat de actie alleen doorgang vindt als restaurants daadwerkelijk open mogen. Meer informatie bij 't Pakhuus zelf.