Ron Jimmink en Erik Knapen van Koopman & Co.
Ron Jimmink en Erik Knapen van Koopman & Co. Foto: Koopman & Co

Dit artikel is geschreven door
Jeroen van Hattum

Jeroen van Hattum, Journalist Texelse Courant.

Koopman & Co komt op 5 maart kennismaken in De Wielewaal

Zakelijk

Koopman & Co uit Breezand, dat sinds 1 januari jongstleden samenwerkt met Carla Bakker Administratie Service, organiseert donderdag 5 maart een bijeenkomst in dorpshuis De Wielewaal in De Waal om kennis te komen maken met Texelaars.

De bijeenkomst is bedoeld voor Texelaars die al cliënt zijn bij Bakker, maar ook voor Texelaars die geen cliënt zijn van Carla Bakker of Koopman & Co. Volgens Erik Knapen van Koopman & Co wordt er uitleg gegeven over de diensten die Koopman & Co aanbiedt en is de bijeenkomst in De Wielewaal bedoeld om elkaar in het echt te ontmoeten. De bijeenkomst begint om 14:30 uur.

Koopman & Co is een bedrijf met circa vijftig medewerkers dat diensten aanbiedt in de accountancy, administratie en belastingzaken. Het kantoor bestaat sinds 1933. "Wij richten ons op alle ondernemingen: van ZZP-er tot grote ondernemingen en alles daar tussen in. Klanten van elke omvang (met en zonder personeel) kunnen wij bedienen. Dat geldt ook voor klanten met internationale aspecten." 

Koopman & Co is veelzijdig; het bedrijf is actief in alle mogelijke branches: van agrarisch tot medische zorg en van dienstverlenende tot productiebedrijven. "Omdat wij veel specialiteiten in huis hebben kunnen wij verder denken dan de geijkte zaken die je van een accountant/boekhouder mag verwachten. We hebben fiscaal juristen die kunnen adviseren over ingewikkeldere of uitgebreidere fiscale zaken, toe- of uittredingen tot of uit een onderneming, maar die ook kunnen adviseren op het gebied van testamenten, contracten of vermogensplanning."

Koopman & Co is eveneens behulpzaam bij budgetcoaching, echtscheidingsbemiddeling, financiële planning en het checken van (bancaire) financieringen. Agrariërs kunnen geholpen worden bij het indienen van de gecombineerde opgave en Koopman & Co heeft een aantal subsidiespecialisten in huis. Tijdens de bijeenkomst in De Waal gaat het bedrijf vooral in op de mogelijkheden van SnelStart voor de administratie. Knapen: "Dat biedt de mogelijkheid voor real-time advisering, omdat je goed kunt zien hoe je er als ondernemer voor staat." Carla Bakker blijft voorlopig actief op Texel, maar draagt haar werkzaamheden meer en meer over aan Koopman & Co.

Belangstellenden kunnen zich tot 1 maart aanmelden voor de bijeenkomst in De Wielewaal via info@koopmanenco.nl.

De podcast van 28 maart 2024.
Podcast Texel deze Week 28 maart 2024 Algemeen 8 uur geleden
De kust bij paal 9 eind vorig jaar.
Inloopbijeenkomst onderzoek zuidwestkust Texel Algemeen 27 mrt, 11:00 1
Afbeelding
Diabetes Challenge 2024, wandelen om gezond te worden en te blijven Algemeen 27 mrt, 09:06
Afbeelding
Op zoek naar een leuke uitdaging?? Vacatures 26 mrt, 16:27 2
De schrijvers bij Bunker Texla.
Kennismaken met de Texelse geschiedenis Algemeen 26 mrt, 12:30 1
Afbeelding
Kunstlezing over Frans Hals bij Artex Cultuur 26 mrt, 10:15
Kikker
Kikker komt op bezoek in de bieb Algemeen 25 mrt, 20:11
Afbeelding
Tevoko-toernooi naar De Koog Sport 25 mrt, 14:30 3