Logo texelsecourant.nl

Achtergelaten kinderfiets compleet vernield

"Ken je dat? Dat je dochter van 5 jaar, helemaal trots op haar fiets, lekker naar de speeltuin in de Thijsselaan op 200 meter van haar huis gaat om daar fijn te spelen? Zo fijn in haar spel opgaat dat ze helemaal vergeet om haar fiets mee terug naar huis te nemen, en dat je daar de volgende dag pas achter komt? En dat je die, als je die eventjes voor haar wilt ophalen, zo aantreft?"

Die tekst schrijft Jasper Buis op Facebook bij bovenstaande foto. De fiets is volledig vernield en niet alleen de fiets, zo blijkt uit het bericht van Jasper: "zelfs de vorig jaar vernieuwde speeltuin heeft het moeten ontgelden. Echt, jongens, moet dit nou? Ik hoop dat jullie beseffen dat je een klein meisje ontroostbaar maakt, twee ouders, en waarschijnlijk een hoop mensen die dit lezen met ons, pislink maken en dat je ons èn de gemeente honderden euro's schade op hebt geleverd."

Job Schepers
Hoofdredacteur Texelse Courant| Horecaverslaggever| Texelaar met migratieachtergrond| ijsbaanverslaggever
Meer berichten
 

Wat vindt u?

Een dam tussen Schotland en Noorwegen, plus één tussen Frankrijk en Engeland ter bescherming tegen de zeespiegelstijging van enkele meters. Goed plan?Reageren!