Beauty Outline is grondig verbouwd en heeft nu de ingang aan de voorkant.
Beauty Outline is grondig verbouwd en heeft nu de ingang aan de voorkant. Foto: Job Schepers

Dit artikel is geschreven door
Job Schepers

Job Schepers, Hoofdredacteur Texelse Courant| Horecaverslaggever| Texelaar met migratieachtergrond| ijsbaanverslaggever

Zaken gaan goed bij verbouwde beautysalon Beauty Outline

Algemeen Gezond & Fit

Na een flinke verbouwing eind 2019 is Beauty Outline helemaal klaar voor 2020. De nieuwe entree geeft de beautysalon aan de Nikadel in De Koog een meer open karakter. Verder gaat men lekker verder waar men gebleven was.

"Het gaat goed met de zaak. De verbouwing was even aanpoten, maar het is erg snel gegaan en we zijn heel blij met het eindresultaat. Op beauty-gebied zijn er geen grote veranderingen. Die hadden we natuurlijk volop en nu is het even rustig. Vorige keer hadden we het over de body-wizard (vet bevriezen) en de reacties zijn echt lovend", vertelt eigenaresse Martine van Hintum.

Body-wizard

Dit apparaat zorgt voor een strakke buik, billen, bovenbenen en armen en helpt bij het wegwerken van de 'lovehandles'. "Het apparaat - de body-wizard - wordt gebruikt om vet op specifieke punten van het lichaam te doen verdwijnen en zodoende de contouren van het lichaam te herstellen of te verbeteren. Met het apparaat bevries je de vetcellen, die door het lichaam worden afgevoerd en blijvend verdwijnen. Maar het is niet zo dat deze behandeling bewegen vervangt natuurlijk. Als je niet beweegt en daarnaast ongezond eet, heeft een behandeling natuurlijk niet veel zin", vertelt Martine. Wel is de technologie die wordt gebruikt wetenschappelijk onderbouwd.
Over het algemeen is men met drie tot vijf behandelingen klaar met het resultaat. Tussen de behandeling zit een periode van acht twaalf weken en als advies geldt - afhankelijk van de levensstijl - één onderhoudsbehandeling per jaar. "De klanten die ik tot nu toe heb behandeld, zijn erg tevreden. Het resultaat is beter dan ze hadden verwacht en dat is natuurlijk mooi."

Definitieve ontharing

Ook op het gebied van definitieve ontharing is de feedback zeer lovend. "We hebben vorig jaar geïnvesteerd in de nieuwste apparatuur en daarnaast hebben we trainingen gevolgd voor zowel definitieve ontharing als de body-wizard. De definitieve ontharing gebeurt met een zogenoemd IPL-apparaat. IPL is een alternatief voor laseren en kan gebruikt worden voor alle delen van het lichaam. Ook voor mannen met veel rughaar is dit bijvoorbeeld zeer geschikt." Volgens de schoonheidsspecialiste weten ook mannen de weg naar Beauty Outline steeds beter te vinden.

Sieraden en parfums

Verder kan men bij Beauty Outline terecht voor onder meer (gezichts)massages, en bijvoorbeeld permanente make up. Door het grote aantal bijscholingen - binnenkort volgt ze opnieuw een training - is Martine echt een specialist geworden op dit gebied. Naast het puur cosmetische oogpunt, is het ook een uitkomst voor mensen die door ziekte geen wimpers of wenbrauwen meer hebben. Het geeft mensen een uitdrukking in het gezicht terug. Naast behandelingen kan men bij Martine en haar team terecht voor de nodige tassen, parfums, sieraden en andere accessoires. Een overzicht van alle producten en diensten is te vinden op www.beautyoutline.nl, maar men kan ook altijd even binnenlopen.

De kust bij paal 9 eind vorig jaar.
Inloopbijeenkomst onderzoek zuidwestkust Texel Algemeen 27 mrt, 11:00 1
Afbeelding
Diabetes Challenge 2024, wandelen om gezond te worden en te blijven Algemeen 27 mrt, 09:06
Afbeelding
Op zoek naar een leuke uitdaging?? Vacatures 26 mrt, 16:27 2
De schrijvers bij Bunker Texla.
Kennismaken met de Texelse geschiedenis Algemeen 26 mrt, 12:30 1
Afbeelding
Kunstlezing over Frans Hals bij Artex Cultuur 26 mrt, 10:15
Kikker
Kikker komt op bezoek in de bieb Algemeen 25 mrt, 20:11
Afbeelding
Tevoko-toernooi naar De Koog Sport 25 mrt, 14:30 3
De Palmpasenoptocht in De Koog.
Lopen met broodhaantjes voor Palmpasen Algemeen 25 mrt, 10:30 2