Logo texelsecourant.nl
Foto: JYSK
Vacatures

Werken bij JYSK op Texel

Wij zijn JYSK, een sterk expanderende internationale Deense retail keten met meer dan 2800 winkels in 52 landen, dat gericht is op slapen en wonen. In 2007 openden wij onze eerste winkels in Nederland en op 10 april zullen wij onze 100ste winkel openen op Texel!

Vanzelfsprekend zijn we hiervoor op zoek naar gedreven verkooptalenten. Om bij ons te starten, heb je geen vooropleiding nodig, een opleiding in retail of verkoop is natuurlijk wel een pré!

NAAR WELKE FUNCTIES ZIJN WE OP ZOEK?

  • Assistent Store Manager
  • Verkoopmedewerkers (zowel fulltime als parttime)
  • Logistiek verantwoordelijke (fulltime)
  • Oproepkrachten en stagiaires

WELKE COMPETENTIES?

Wij zoeken enthousiaste medewerkers die denken en handelen vanuit het perspectief van de klant. Daarnaast is resultaatgerichtheid en gedrevenheid om doelen te halen een must. We zoeken mensen die leergierig en ambitieus zijn en verantwoordelijkheid durven nemen. Ten slotte zoeken wij naar teamspelers die zich collegiaal opstellen en anderen motiveren.

INVESTEREN IN TRAINING EN ONTWIKKELING

We groeien snel en besteden daarom veel aandacht aan de ontwikkeling van onze mensen. We bieden diverse opleidingen voor zowel verkoopmedewerkers als leidinggevenden. Naast een online leerplatform waar je allerlei e-learnings kunt volgen, hebben wij een breed scala aan opleidingsprogramma's en trainingen "on the job." Talenten met ambitie kunnen bij JYSK zowel een lokale, nationale als internationale carrière tegemoet gaan. Een 'store manager traineeship', 'district manager traineeship' en 'retail manager traineeship' zijn voorbeelden van programma's die medewerkers kunnen volgen om de volgende stap in hun carrière te maken.

Ben jij enthousiast? Check dan onze vacatures op werkenbij.jysk.nl

Meer berichten
 

Wat vindt u?

De snelheid op de verbindingswegen van en naar alle Texelse dorpen op 80 km/uur houden of naar 60 km/uur?Reageren!