Logo texelsecourant.nl
Foto: House of Dance

Knappe Hiphopprestaties teams House of Dance in Assen

2Crew4You heeft een knappe derde plaats gehaald bij een hiphopwedstrijd in Assen. 2Steps1Way werd vijfde in haar klasse.

Alhoewel het pas de tweede wedstrijd was voor het nieuwe team 2Crew4You (2Hard2Handle en 2Crew4You zijn samengevoegd tot één team),maakten zij toch weer een knallende entréé op het podium in Assen, waar dit keer de Hiphop wedstrijden plaatsvonden onder auspiciën van de UDO (United Dance Organisation).

De eerste wedstrijd in het nieuwe jaar met alle goede voornemens, gaf het team weer de motivatie om er extra tegenaan te gaan. En met een geweldig resultaat. Zij behaalden in de categorie 'over 18 intermediate' de derdee plaats.

2Steps1Way

Het jongste team 2Steps1Way stond in alle vroegte al hun kunnen te showen aan de deskundige jury. Net als de de oudere dansers deden zij het erg goed. Zij behaalden de vijde plaats in de categorie 'beginners onder 14. Ondanks dat beide teams niet compleet waren wegens een aantal zieken en daardoor nog wat moesten aanpassen, wisten zij zich dus toch weer staande te houden.

Job Schepers
Hoofdredacteur Texelse Courant| Horecaverslaggever| Texelaar met migratieachtergrond| ijsbaanverslaggever
Meer berichten
 

Wat vindt u?

Een dam tussen Schotland en Noorwegen, plus één tussen Frankrijk en Engeland ter bescherming tegen de zeespiegelstijging van enkele meters. Goed plan?Reageren!