Logo texelsecourant.nl
Foto: De Krim

"Mamma mia, here we go again"

In de Evenementenhal op De Krim is zaterdag 8 februari een optreden van 'ABBA Gold Europe' onder de naam 'A Tribute to ABBA'. ABBA Gold is een hommage aan de muziek van ABBA in zijn originele vorm.

Vier muzikanten spelen onder meer 'Dancing Queen', 'Voulez-Vous', 'Thank You For The Music', 'Waterloo' en ga zo maar door. De heerlijke jaren '70 komen terug.

De tributeband neemt mensen mee terug naar de tijd dat Agnetha, Björn, Frida en Benny de hitlijsten domineerden. Het is alsof de originele Zweedse formatie op het podium staat, dankzij de eersteklas zang en muziek, de kleding, acts en moves.

Kaartverkoop

Het concert vindt plaats op zaterdag 8 februari in de Evenementenhal Texel. De zaal is open vanaf 19:30 uur. Het concert start om 20:30 uur. Na afloop is er een seventies afterparty. De kaartverkoop voor ABBA Gold Europe loopt rechtstreeks via De Krim Texel. Een ticket voor de show kost € 24,50 per persoon, inclusief gratis parkeren en garderobe. Speciaal voor de ABBA-liefhebbers heeft Vakantiepark De Krim een ABBA-arrangement samengesteld, waarbij de tickets worden gecombineerd met een verblijf in een (hotel)chalet. Tickets en het arrangement kunnen besteld worden via: www.krim.nl/abba.

Job Schepers
Hoofdredacteur Texelse Courant| Horecaverslaggever| Texelaar met migratieachtergrond| ijsbaanverslaggever
Meer berichten
 

Wat vindt u?

Ik vind het jammer dat de Sportraad ermee stopt.Reageren!