Vanaf januari werkt Carla Bakker samen met Koopman & Co
Vanaf januari werkt Carla Bakker samen met Koopman & Co Foto: Job Schepers

Dit artikel is geschreven door
Job Schepers

Job Schepers, Hoofdredacteur Texelse Courant| Horecaverslaggever| Texelaar met migratieachtergrond| ijsbaanverslaggever

Carla Bakker gaat samenwerking aan met Koopman & Co

Algemeen

Carla Bakker Administratie Service gaat voor de zakelijke klanten over in Koopman & Co, maar blijft actief op Texel. "Voor niet-zakelijke klanten verandert er niets. Mijn zakelijke klanten zijn allemaal al op de hoogte en verhuizen mee", laat Carla Bakker desgevraagd weten.

"Ik word over een halfjaar 65. Ondernemen is vooruitzien en dus ben ik gaan nadenken over de toekomst. Ik stop nog niet, maar het einde van full-time werken is in zicht, ook omdat ik flink ziek ben geweest. Het kan niet zo zijn dat de dienstverlening minder wordt en dus ga je de alternatieven onderzoeken, de voortgang moet gewaarborgd zijn. Het gevoel moet goed zijn en dat wat ik zocht vond ik niet hier."

In augustus nam ze contact op met Koopman & Co in Breezand, het kantoor dat ze kende via haar zwager. "De lijntjes zijn daar kort en de benadering persoonlijk en de betrokkenheid groot. Voor zowel grote als kleine bedrijven sluit het bedrijf aan bij de manier waarop ik werk. De bedrijfscultuur stond mij direct aan." Voorlopig verandert er overigens weinig voor de klanten van Carla, behalve het adres. "De eerste anderhalf tot twee jaar blijf ik het aanspreekpunt en ik blijf de werkzaamheden ook gewoon doen, maar nu onder de vlag van Koopman en Co. Aan de Laagwaalderweg 49 worden deze maand kantoorunits ingericht, inclusief aparte spreekkamer. Vanaf 6 januari kan men daar dagelijks terecht."

Volgens Carla heeft de 'verregaande samenwerking' meer voordelen. "Het is een kantoor met ruim veertig medewerkers. Dit zorgt ook voor meer gedeelde kennis, die vanaf heden ook beschikbaar is voor de huidige klanten van mijn kantoor. Een ander aspect: mijn relatief kleine kantoor heeft tot nu toe veel kleine ondernemers als klant, nu komt er ook ruimte voor grotere bedrijven."

Marisca Steenvoorden en Hans Tummers van Koopman & Co zijn erg blij met de samenwerking: "We zijn verheugd en trots dat Carla ons benaderd heeft met de vraag of wij met haar willen samenwerken. Zij heeft te kennen gegeven dat het wel en wee van haar klanten en een persoonlijke benadering heel belangrijk voor haar zijn. Het is een compliment voor ons dat ze die werkwijze bij ons herkent. Naast Carla, die het kantoor de gehele week bemenst, zal op de woensdagen Ron Jimmink of Erik Knapen van ons kantoor aanwezig zijn. Maar als voor cliënten een andere dag beter uitkomt, dan plannen we een andere dag."

De podcast van 28 maart 2024.
Podcast Texel deze Week 28 maart 2024 Algemeen 8 uur geleden
De kust bij paal 9 eind vorig jaar.
Inloopbijeenkomst onderzoek zuidwestkust Texel Algemeen 27 mrt, 11:00 1
Afbeelding
Diabetes Challenge 2024, wandelen om gezond te worden en te blijven Algemeen 27 mrt, 09:06
Afbeelding
Op zoek naar een leuke uitdaging?? Vacatures 26 mrt, 16:27 2
De schrijvers bij Bunker Texla.
Kennismaken met de Texelse geschiedenis Algemeen 26 mrt, 12:30 1
Afbeelding
Kunstlezing over Frans Hals bij Artex Cultuur 26 mrt, 10:15
Kikker
Kikker komt op bezoek in de bieb Algemeen 25 mrt, 20:11
Afbeelding
Tevoko-toernooi naar De Koog Sport 25 mrt, 14:30 3