Logo texelsecourant.nl
Foto: Menno Heijn

Nog kaarten voor benefietconcert voor Damian

Na het succesvolle benefietconcert voor de Texelse Rob Daalder, is bij De Krim Texel het idee ontstaan voor een jaarlijkse benefietactie voor 'een Texelaar'. Soms kun je het niet alleen en is het fijn dat er mensen zijn die voor je in de bres springen. Dit jaar is het concert in de Evenementenhal De Cocksdorp op 7 december voor de Texelse Damian. Een concert met als top-act: U2 By in The Name of (De nummer één U2 Tribute band van Europa)!

Benefietconcert 7 december 2019

Zaterdag 7 december organiseren De Krim, Stichting Aangehaakt en de Texelse Brouwerij een benefietconcert om de woning in De Koog van Damian en zijn familie aan te passen zodat hij nog lang thuis kan blijven wonen.   

Iwan Groothuis, De Krim: "We hebben een fantastisch programma dat garant staat voor een super gezellige avond. Ik hoop dat we er met vele Texelaars weer een mooi feestje van maken.  Zodat we Damian en zijn familie een grote stap verder kunnen helpen om de noodzakelijke verbouwing tot stand te brengen. Tot 7 december!"

Lianne ter Steege, Texelse Brouwerij: "Als Texelse Bierbrouwerij dragen wij uiteraard graag een steentje bij aan de Texelse samenleving. Ook deze keer gaat de gehele opbrengst van het Texels bier getapt tijdens het concert, naar de Stichting Aangehaakt voor Damian. Wij hopen dat de opkomst dit jaar net zo groot zal zijn, om er met elkaar weer een succes van te maken. Wij zien jullie graag zaterdag 7 december bij ons aan de bar."

Job Schepers
Hoofdredacteur Texelse Courant| Horecaverslaggever| Texelaar met migratieachtergrond| ijsbaanverslaggever
Meer berichten
 

Wat vindt u?

Evenementen op Texel zouden beter op elkaar afgestemd moeten worden:Reageren!