Afbeelding

Top 2000 Stembus naar Ecomare en Vismarkt

Algemeen

Op maandag 2 december komen de Radio 2 DJ's Frank van 't Hof en Wouter van der Goes naar Ecomare voor opnames met de Top 2000 Stembus. Ze nemen de boot van 15:30 naar Texel. De opnames duren maar kort, dus wie erbij wil zijn moet op tijd aanwezig zijn. Naar verwachting is de bus rond 16:00 uur bij Ecomare. De entree van Ecomare is vanaf 16 uur gratis.

Na het bezoek aan Ecomare staat de bus op de Vismarkt in Den Burg, ook daar komt een Texelaar aan het woord. 's Avonds is een popquiz in De Slock. 

De twee DJ's van Radio 2 trekken in de eerste week van december met de Top 2000 stembus door het land om stemlijsten te verzamelen van bekende en onbekende Nederlanders. Ondertussen maken ze live (visual) radio vanuit de bus. Dierverzorger Jarco Havermans van Ecomare is uitverkoren om een stemlijst in te leveren. Ook Ecomare als organisatie mag een nummer aanbevelen dat na het interview met Jarco gedraaid wordt.

Jarco zal de twee radiomakers een korte rondleiding geven, waarvan zo'n 5 minuten op de radio zal worden uitgezonden. De rest van de opnames zijn live te zien op nporadio2.nl  en op de Facebook, Instagram en Twitter-kanalen. De 15 meter lange bus blijft maar voor een half uur bij Ecomare, dus er is beperkt tijd. Belangstellenden zijn van harte welkom om te komen kijken. Om iedereen de gelegenheid te geven erbij te zijn, is op 2 december de toegang tot Ecomare vanaf 16 uur gratis.

Afbeelding
Ongeval op rotonde Politie 4 uur geleden 9
Afbeelding
Optreden Artex Kamerkoor Herdenking Burghtkerk Cultuur 6 uur geleden
Afbeelding
Gamen (FIFA) en Bewegen in de meivakantie Algemeen gisteren
Evy Gobbens komt in de bieb voor de IVN Kinderlezing over zeespiegelstijging.
Activiteiten in de bieb tijdens de meivakantie Algemeen 23 apr, 14:58
Blauwe strepen voor de blauwe zones in Den Burg en De Koog waar de parkeerduur leidend is.
Geen actie om parkeren terug naar oude te brengen Algemeen 23 apr, 14:00 1
Afbeelding
Archeologische vondsten onder vloer Oudheidkamer Algemeen 23 apr, 10:45
Afbeelding
Muziek en dans voor peuters bij Artex Algemeen 22 apr, 15:51
Afbeelding
De Lieuw zoekt vrijwilligers voor monitoren vlinders Algemeen 22 apr, 13:30