Logo texelsecourant.nl
Foto: ©Texelse Courant/ Job Schepers
Vacatures

Vacatures gemeente Texel

Werkvoorbereider en toezichthouder Wegen voor 36 uur per week.

Als (junior) werkvoorbereider en toezichthouder werk je nauw samen met de Areaalbeheerder Wegen. Je ontwerpt, calculeert, maakt werkbeschrijvingen en verzorgt de aanbesteding van infrastructurele projecten. Daarnaast zorg je voor het toezicht op de werkzaamheden, hou je contact met betrokkenen en handel je eventuele klachten af. Alle werkzaamheden vinden plaats in afstemming met de areaalbeheerder. We zijn op zoek naar iemand met een relevante MBO opleiding, of een nog studerende BBL-er die als junior werkvoorbereider begint en de ambitie en capaciteiten heeft om door te groeien binnen het vakgebied.

---

Projectleider (havenontwikkeling) voor 36 uur per week voor minimaal 3 jaar.

Texel is drie havens rijk: de veerboothaven, de NIOZ-haven (Seaport Texel) en de gemeentelijke haven in Oudeschild. De havens werken nauw samen waarbij de haven in Oudeschild de komende jaren forse ingrepen te wachten staat. Er moet geïnvesteerd worden in de walstroomvoorziening, in de voorzieningen voor onze toeristen en ook in het verduurzamen van de haven. In een op te stellen meerjarenonderhouds- en investeringsplan gaan we gestructureerd aan de slag om de miljoenen investeringen die nodig zijn in de komende decennia zorgvuldig voor te bereiden en uit te voeren.

---

Projectleider fysieke leefomgeving voor 36 uur per week.

Als projectleider ben je verantwoordelijk voor het proces van projecten in de fysieke leefomgeving. Je werkt aan een breed scala van uitdagende en afwisselende ruimtelijke projecten. Jij begeleidt en coördineert het hele proces van A tot Z: van contact met de opdrachtgever, communicatie met bedrijven, collega's en omwonenden tot voorbereiding, contractvorming en totstandkoming van het project. Je bent de spil tussen de opdrachtgever, de interne organisatie, en de samenleving en houdt rekening met de politieke en maatschappelijke impact die projecten hebben. Als projectleider heb je een scherp oog voor de kwaliteit. Je zorgt dat iedere projectmedewerker het doel voor ogen houdt en de prestaties tijdig worden behaald binnen de financiële en juridische kaders die zijn gesteld.

---

 Medewerkers Vergunningen voor 24 - 36 uur per week (in overleg)

In deze rol ben je verantwoordelijk voor het ontvangen van burgers, het behandelen van aanvragen en het verlenen van vergunningen. Binnen de afdeling ben jij het aanspreekpunt voor de burger, de ondernemer en andere partijen. Hierdoor adviseer je burgers en bedrijven over vergunningsprocedures en toets je deze aan de hand van de wet- en regelgeving. Je gaat aan de slag met het plannen, onderzoeken en controleren van procedures. Een goede afstemming met collega's en bestuur is hierbij van groot belang. Je bewaakt de beoordeling van aanvragen door intern en integraal overleg en bekendheid met precedenten. Je informeert de aanvrager doorlopend over de procedure. Vanzelfsprekend werk je volledig digitaal: van aanvraag tot aan de afhandeling van de vergunning.

---

Financieel medewerker (medewerker bedrijfsvoering IV) voor 32 uur per week

De afdeling Advies & Ondersteuning is jouw thuisbasis. Deze afdeling bestaat uit de onderdelen Financiën, Bestuurssecretariaat, Communicatie, HRM, I&A, Facilitaire Dienst en de Gemeentewinkel. Vanuit Financiën werk je samen met je collega's aan de bedrijfsvoering van de gemeente. 

---

Een voorzitter en één of twee leden voor de commissie bezwaarschriften 

De gemeente komt graag in contact met mensen die aan de onderstaande profielschets voldoen. Als bijkomend vereiste voor de kandidaat-voorzitter geldt dat hij of zij – uiteraard op een vriendelijke manier - in staat moet zijn een zitting van de commissie te leiden op een zodanige wijze dat de daarvoor gegeven tijd niet overschreden wordt en partijen niettemin de gelegenheid krijgen hun zegje te doen.

---

Voor alle informatie voor bovenstaande vacatures kunt u kijken op www.texel.nl/vacatures


 

Meer berichten
 

Wat vindt u?

Ik ben blij dat Texelpop terugkeert.Reageren!