Logo texelsecourant.nl
Oefening voor de hand- en oogcoördinatie in de aanbouw van Ons Genoegen die inmiddels wordt gesloopt.
Oefening voor de hand- en oogcoördinatie in de aanbouw van Ons Genoegen die inmiddels wordt gesloopt. (Foto: Gerrit Verhoeven)

Fit-test in nieuwe TXL Sporthal

Sportstichting Texel en Texels Welzijn houden dinsdag 3 december in de TXL Sporthal in Den Burg een Fit-test voor Texelaars van 55 jaar en ouder.

De fit-test start ieder half uur tussen 16:00 uur en 19.30 uur en is bedoeld om mensen meer in beweging te houden. Bij aanmelding kunt u een voorkeurstijd aangeven.

De test duurt ongeveer een uur en er wordt onder meer gekeken naar conditie, oog-hand-coördinatie, reactiesnelheid en lenigheid. Na afloop van de test kunnen de deelnemers zich laten adviseren over bewegen.

Deelnemers kunnen zich vervolgens ook opgeven voor een bewegingsintroductieprogramma, dat acht weken duurt en – voor zover mogelijk – in alle dorpen op Texel wordt gegeven. Deelnemers krijgen ook een overzicht mee van sport- en beweegactiviteiten op het eiland.

Aanmelden voor de Fit-test is mogelijk door een mail met daarin uw naam, adres, telefoonnummer en voorkeurstijd te sturen naar: buurtsportcoach@sportstichtingtexel.nl óf het invullen en inleveren van de bon uit de Texelse Courant van dinsdag 19 november a.s. in de TXL Sporthal of bij Betsie Verhoeven van Texels Welzijn.

Jeroen van Hattum
Journalist Texelse Courant.
Meer berichten
 

Wat vindt u?

Ik ben blij dat Texelpop terugkeert.Reageren!