Logo texelsecourant.nl

Verwennerij voor Texelse mantelzorgers

Op donderdag 7 november werden de mantelzorgers op ons eiland in het zonnetje gezet. Want Texels Welzijn wilden hen, in samenwerking met de gemeente Texel,  op deze jaarlijkse 'Dag van de mantelzorger' graag bedanken voor de liefdevolle, en vaak intensieve zorg, die zij geven aan hun naasten. Bedanken én waarderen met een speciaal verrassingspakket.

En die waardering voor onze mantelzorgers bleek ook gedeeld te worden door de verschillende Texelse bedrijven die met veel plezier, én korting, hun producten voor dit verrassingspakket aanboden. Onder de enthousiaste leiding van Bea Timmer zorgden Bakker Timmer,  de Texelse Chocolaterie, landgoed De Bonte Belevenis, Schapenboerderij De Waddel, De Noordkroon en Slagerij Goënga samen voor prachtige pakketten.

Daarnaast troffen de mantelzorgers in het pakket ook nog een uitnodiging  van Naomi en Annie Hin voor een gezellig samenzijn in november in het bospaviljoen 't Turfveld met een wandeling, een hapje én drankje.

De ruim 250 mantelzorgers waren dan ook aangenaam verrast toen het pakket hen afgelopen donderdag door de teamleden van Texels Welzijn thuis persoonlijk werd overhandigd.

Texels Welzijn
Texels Welzijn is er voor u!
Meer berichten
 

Wat vindt u?

Evenementen op Texel zouden beter op elkaar afgestemd moeten worden:Reageren!