Logo texelsecourant.nl

Netwerkbijeenkomst tips om CV te verbeteren

Tips om je CV te verbeteren

Walk&Talk is een maandelijkse netwerkbijeenkomst voor werkzoekenden in School 7, de bibliotheek van Den Helder. Ook Texelaars die op zoek zijn naar (ander) werk zijn van harte welkom bij deze bijeenkomsten.

Woensdagochtend 30 oktober is er speciale aandacht voor het curriculum vitae, beter bekend als het CV. Er worden voorbeelden besproken en algemene tips gegeven. Maar 'het CV' bestaat natuurlijk niet. Ieder mens is anders en heeft verschillende opleidingen en werkzaamheden gedaan. Daarom wordt de deelnemers aangeraden om hun eigen CV mee te nemen.

Tijdens Walk&Talk delen werkzoekenden ervaringen met elkaar, leggen contacten en krijgen tips die helpen bij de zoektocht naar een baan.

Deelname is gratis, wel graag vooraf aanmelden via www.kopgroepbibliotheken.nl of aan de balie van de bibliotheek. De bijeenkomst begint om 10.30 uur in School 7, Keizersgracht 94 in Den Helder.

Bibliotheek Texel
Met meer dan 600.000 bezoekers en ruim 36.000 leden is KopGroep Bibliotheken de grootste culturele instelling in de Noordkop
Meer berichten
 

Wat vindt u?

Er moet een aanmeldplicht komen voor alle bed and breakfastsReageren!