Logo texelsecourant.nl
Vakantie op eigen eiland. Met Hotelweek Texel bieden Boutique Hotel De Smulpot en  Boutique Hotel Texel de mogelijkheid voor een voordelig hotelverblijf op Texel.
Vakantie op eigen eiland. Met Hotelweek Texel bieden Boutique Hotel De Smulpot en Boutique Hotel Texel de mogelijkheid voor een voordelig hotelverblijf op Texel. (Foto: Videolux)

Hotelweek bij Hotel De Smulpot en Hotel Texel

De Texelse Hotelweek is van start gegaan. Tot 27 oktober kunnen mensen een overnachting boeken bij Boutique Hotel De Smulpot en Boutique Hotel Texel voor slechts €37,50 per persoon, inclusief ontbijt, in de periode november 2019 tot maart 2020. Het is de tweede editie van de Hotelweek, na het succes van vorig jaar. Boeken kan via texelsehotelweek.nl.

Nancy Hopmans van Boutique Hotel De Smulpot en Marianne Langeveld van Boutique Hotel Texel hebben hun krachten vorig jaar gebundeld. Het resultaat: de Texelse Hotelweek. VVV Texel steunt dit initiatief. 

Een ideale mogelijkheid om het echte vakantiegevoel en gastvrijheid op eiland te voelen en van te genieten. Dus verras je man, vrouw, vriend(in) regel evt. een oppas en boek volgende week je eigen mini break op www.texelsehotelweek.nl.

Gerard Timmerman
Gerard Timmerman, verslaggever Texelse Courant.
Meer berichten
 

Wat vindt u?

Er moet een aanmeldplicht komen voor alle bed and breakfastsReageren!