Logo texelsecourant.nl

Verwennerij voor Texelse mantelzorgers

Jaarlijks  wordt in Nederland de 'Dag van de mantelzorger' gevierd. Zo ook op Texel.

Want op deze dag willen de gemeente Texel en Texels Welzijn de mantelzorgers op ons eiland graag bedanken voor de, vaak intensieve, zorg die zij geven aan hun naasten.

Op Texel vieren we de 'Dag van de mantelzorg' dit jaar op donderdag 7 november 2019.

 Zorgt u voor een ander?

Zorgt u al wat langere tijd, gemiddeld meer dan 8 uur per week, voor iemand uit uw directe omgeving (een familielid, vriend of buur)? Dan willen wij u als blijk van waardering een verrassingspakket aanbieden. Want zonder uw inzet zou de zorg er voor elkaar op Texel heel anders uitzien…

Dus zorgt u voor een ander?

Dan is deze mantelzorgwaardering speciaal voor u!

Verrassingspakket aanvragen?De aanvraag kan worden gedaan door de mantelzorger zelf óf door de mantelzorgontvanger De aanvraag kan ingediend worden bij Texels Welzijn:

bel 312696, mail welzijn@texelswelzijn.nl of loop binnen in De Buureton (Den Burg) of tijdens de wekelijkse inloopspreekuren in de andere dorpen.Voor de aanvraag hebben wij de volgende informatie van u nodig:Naam, adres en telefoonnummer van de mantelzorgerNaam en adres van de mantelzorgontvangerHet verrassingspakket wordt op donderdag 7 november door het team van Texels Welzijn persoonlijk bij u thuis bezorgd. Aanvragen is mogelijk tót 30 oktober 2019!

Meer berichten
 

Wat vindt u?

Er moet een aanmeldplicht komen voor alle bed and breakfastsReageren!