Afbeelding

Dit artikel is geschreven door
Bibliotheek Texel

Met meer dan 600.000 bezoekers en ruim 36.000 leden is KopGroep Bibliotheken de grootste culturele instelling in de Noordkop

Goochelen en magie in de bibliotheek

Algemeen

Goochelen en magie in bibliotheek Texel 

Tijdens de herfstvakantie kunnen kinderen in bibliotheek Texel genieten van een spannend goocheloptreden. Dinsdagochtend 22 oktober komt Professor D naar de bieb voor een eigentijds sprookje vol goochelarij, magie en humor. Het optreden begint om 11.00 uur, de toegang is € 3,50. 

De voorstelling 
Professor D is de briljantste, geniaalste, mega intelligentste slimkees van de 21e eeuw. Je gelooft werkelijk je ogen niet als hij je zijn uitvindingen laat zien. Maar wat heb je daaraan, als je iedere morgen in je eentje aan de ontbijttafel zit? Helemaal niets! En daarom is Professor D het zat. Het is tijd voor actie: hij gaat op reis! Met zijn tijdmachine reist professor D door verleden, heden en toekomst. Op zoek naar de schat, met een eeuwenoude kaart op zak, om even later een jonkvrouw te redden uit de klauwen van een draak. Want als het even niet meezit, dan zorgen zijn uitvindingen wel voor een oplossing. 

Vijfvoudig Nederlands Kampioen Goochelen 
De voorstelling wordt gespeeld door Hilbert Geerling, vijfvoudig Nederlands Kampioen Goochelen. Hij begon zijn goochelcarrière als 'normale' goochelaar, maar ging al snel zijn eigen weg. Een weg vol verhalen. Deze mix van verhalen en goochelen gaven hem de mogelijkheid om voorstellingen te maken die je met recht magisch jeugdtheater kunt noemen. Een unieke vorm van entertainment, die hem diverse prijzen opleverde.  

Voorstelling Professor D op dinsdag 22 oktober in de bibliotheek aan de Drijverstraat 7 in Den Burg. Aanvang 11.00 uur, toegang € 3,50. Kaartverkoop via www.kopgroepbibliotheken.nl.  

De podcast van 28 maart 2024.
Podcast Texel deze Week 28 maart 2024 Algemeen 14 uur geleden
De kust bij paal 9 eind vorig jaar.
Inloopbijeenkomst onderzoek zuidwestkust Texel Algemeen 27 mrt, 11:00 1
Afbeelding
Diabetes Challenge 2024, wandelen om gezond te worden en te blijven Algemeen 27 mrt, 09:06
Afbeelding
Op zoek naar een leuke uitdaging?? Vacatures 26 mrt, 16:27 2
De schrijvers bij Bunker Texla.
Kennismaken met de Texelse geschiedenis Algemeen 26 mrt, 12:30 1
Afbeelding
Kunstlezing over Frans Hals bij Artex Cultuur 26 mrt, 10:15
Kikker
Kikker komt op bezoek in de bieb Algemeen 25 mrt, 20:11
Afbeelding
Tevoko-toernooi naar De Koog Sport 25 mrt, 14:30 3