martine van Hintum.
martine van Hintum. Foto: Barbara Ruiter

Dit artikel is geschreven door
Job Schepers

Job Schepers, Hoofdredacteur Texelse Courant| Horecaverslaggever| Texelaar met migratieachtergrond| ijsbaanverslaggever

Beauty Outline blijft ontwikkelen

Algemeen Gezond & Fit

Een strakke buik, billen, bovenbenen en armen en weg met de 'lovehandles'. Het zijn de wensen van velen en Martine van Hintum van schoonheidssalon Beauty Outline uit De Koog heeft nu nieuwe apparatuur - met wetenschappelijk onderbouwde technologie - om hierbij te helpen.

"Het apparaat - de body-wizard - wordt gebruikt om vet op specifieke punten van het lichaam te doen verdwijnen en zodoende de contouren van het lichaam te herstellen of te verbeteren. Met het apparaat bevries je de vetcellen, die door het lichaam worden afgevoerd en blijvend verdwijnen. Maar het is niet zo dat deze behandeling bewegen vervangt natuurlijk. Als je niet beweegt en daarnaast ongezond eet, heeft een behandeling natuurlijk niet veel zin", vertelt Martine.
Over het algemeen is men met drie tot vijf behandelingen klaar met het resultaat. Tussen de behandeling zit een periode van acht tot twaalf weken en als advies geldt - afhankelijk van de levensstijl - één onderhoudsbehandeling per jaar. "De klanten die ik tot nu toe heb behandeld, zijn erg tevreden. Het resultaat is beter dan ze hadden verwacht en dat is natuurlijk mooi."

Definitieve ontharing

Bij Beauty Outline zitten ze sowieso niet stil. Als we een bezoek brengen aan de schoonheidssalon is het een komen en gaan van mensen. Terwijl we wachten tot Martine al haar klanten heeft geholpen, genieten we van een uitstekende kop koffie en er is genoeg te zien in de ruim opgezette bijbehorende winkel. Als Martine haar klanten alle aandacht heeft gegeven, neemt ze eveneens de tijd voor de redacteur. "Er zijn weer een hoop ontwikkelingen. Behalve de body-wizard hebben we ook een nieuw IPL apparaat, voor definitieve ontharing. Naast de apparatuur hebben wij ook specifieke trainingen gevolgd voor beide specialisaties. IPL is een alternatief voor laseren en kan gebruikt worden voor alle delen van het lichaam. Ook voor mannen met veel rughaar is dit bijvoorbeeld zeer geschikt."

Martine vertelt geïnteresseerden graag meer over haar behandelingen. Bovendien heeft ze de nodige informatie in huis die men mee naar huis kan nemen om alles nog eens rustig na te lezen. Meer informatie op www.beautyoutline.nl/ en op de Facebookpagina.

De podcast van 28 maart 2024.
Podcast Texel deze Week 28 maart 2024 Algemeen 3 uur geleden
De kust bij paal 9 eind vorig jaar.
Inloopbijeenkomst onderzoek zuidwestkust Texel Algemeen 27 mrt, 11:00 1
Afbeelding
Diabetes Challenge 2024, wandelen om gezond te worden en te blijven Algemeen 27 mrt, 09:06
Afbeelding
Op zoek naar een leuke uitdaging?? Vacatures 26 mrt, 16:27 2
De schrijvers bij Bunker Texla.
Kennismaken met de Texelse geschiedenis Algemeen 26 mrt, 12:30 1
Afbeelding
Kunstlezing over Frans Hals bij Artex Cultuur 26 mrt, 10:15
Kikker
Kikker komt op bezoek in de bieb Algemeen 25 mrt, 20:11
Afbeelding
Tevoko-toernooi naar De Koog Sport 25 mrt, 14:30 3