Logo texelsecourant.nl
Zwemvierdaagse in 2018.
Zwemvierdaagse in 2018. (Foto: Jeroen van Hattum)

Zwem vierdaagse in Molenkoog

In zwembad Molenkoog wordt van dinsdag 17 tot en met vrijdag 20 september de zwemvierdaagse gehouden. Dagelijks kunnen de deelnemers tussen 17:30 en 19:00 uur het benodigde aantal baantjes zwemmen.

Van kinderen onder de tien jaar wordt verwacht dat ze minstens tien banen van 25 meter zwemmen. Iedereen van tien jaar of ouder zwemt er in ieder geval 20 per dag. Op vrijdag, de laatste dag van de vierdaagse, ontvangen de deelnemers dan een dik verdiende medaille. Uiteraard mag iedereen ter aanmoediging ook zijn of haar eigen publiek meebrengen.

Zoals elk jaar zullen er in en rond het bad extra activiteiten plaatsvinden. Dit jaar is het thema van de zwemvierdaagse 'Zwembad Sunder'. Ouwe Sunderklaas, maar dan in de zomer in het zwembad. Elke dag mag je verkleed komen, je kan een optreden verzorgen en daarvoor loopt een jury rond. Je zou zelfs rond kunnen lopen als een bekende badjuf of badmeester.

Opgeven kan vanaf nu tot aan de start op dinsdag 17 september aan de kassa van Molenkoog. Deelname kost €5,45 per persoon.

Job Schepers
Hoofdredacteur Texelse Courant| Horecaverslaggever| Texelaar met migratieachtergrond| ijsbaanverslaggever
Meer berichten
 

Wat vindt u?

Ieder dorp zou een toeristisch informatiepunt moeten krijgen.Reageren!