Logo texelsecourant.nl

Lezing erf en schenkingsrecht in de bibliotheek

Op woensdag 25 september om 20.00 uur komt notaris Marjon Hoogerheide naar bibliotheek om antwoord te geven op alle vragen die er zijn rond erfenissen. 

Vroeg of laat krijgen mensen te maken met een erfenis: je hoopt wat te ontvangen of wil iets nalaten aan bepaalde personen. Waar moet je dan aan denken? Ben je bijvoorbeeld aansprakelijk voor de schulden van degene die is overleden? En wat is de invloed van het erfrecht zoals we die kennen sinds 2003 en de nieuwe schenk- en erfbelasting van 1 januari 2010? Ook komt het belang van het hebben van een samenlevingscontract aan bod. 

Marjon Hoogerheide is op Texel opgegroeid en heeft notarieel recht gestudeerd aan de VU in Amsterdam. Zij is in de praktijk werkzaam sinds 1994 en is sinds 1 februari 2004 notaris op Texel. Van alle rechtsgebieden: onroerend goed, ondernemingsrecht en familierecht, heeft het familierecht haar voorkeur. 

Toegang gratis, wel graag vooraf aanmelden! 
  

Bibliotheek Texel
Met meer dan 600.000 bezoekers en ruim 36.000 leden is KopGroep Bibliotheken de grootste culturele instelling in de Noordkop
Meer berichten
 

Wat vindt u?

Evenementen op Texel zouden beter op elkaar afgestemd moeten worden:Reageren!