Logo texelsecourant.nl
Morgen Freeman in 'Angel has Fallen'.
Morgen Freeman in 'Angel has Fallen'. (Foto: JACK ENGLISH)

'Keiharde actiefilm' nu te zien in Cinema Texel

In Cinema Texel is ook komende week weer genoeg te zien. Zo is vanaf deze week de film 'Angel has Fallen' te zien en kan men nog steeds terecht voor 'The Lion King'.

Angel has Fallen:

Na 'Olympus Has Fallen' en 'London Has Fallen' is Gerard Butler terug in de keiharde actiefilm 'Angel Has Fallen'. Secret Service Agent Mike Banning (Gerard Butler) wordt beschuldigd van een poging tot moord op de president en moet zijn eigen collega's en de FBI zien te ontwijken terwijl hij de echte dreiging probeert te ontmaskeren.

The Lion King

In Disney's The Lion King neemt regisseur Jon Favreau je mee naar de Afrikaanse savanne waar een toekomstige koning is geboren. Simba adoreert zijn vader, koning Mufasa, en neemt zijn eigen koninklijke voorbestemming nu al uiterst serieus. Maar niet iedereen in het koninkrijk is blij met de komst van de nieuwe welp. Mufasa's broer Scar, die zelf de troon wil bemachtigen, heeft zijn eigen plannen. De strijd om Pride Rock wordt geteisterd door verraad, tragedie en drama, wat uiteindelijk resulteert in Simba's verbanning.

Het volledige filmprogramma: 

Job Schepers
Hoofdredacteur Texelse Courant| Horecaverslaggever| Texelaar met migratieachtergrond| ijsbaanverslaggever
Meer berichten
 

Wat vindt u?

De snelheid op de verbindingswegen van en naar alle Texelse dorpen op 80 km/uur houden of naar 60 km/uur?Reageren!