Logo texelsecourant.nl

De Drie koffershow en de knuffeldokter in de bibliotheek

Niet iedereen gaat op vakantie. Daarom organiseert de bieb in de Drijverstraat in de zomervakantie elke week leuke activiteiten voor kinderen.  

Op  dinsdagochtend 13 augustus vindt om 11.00 uur in de bieb de drie koffershow plaats. In deze voorstelling worden raadselliedjes en dieren toverliedjes gezongen. Ook wordt de vertelvoorstelling Prins Kortjakje en de betoverde muis gespeeld.  

De voorstelling is interactief. Er worden pop-ups en echte theaterpoppen gebruikt. Een leuke en zeer afwisselende voorstelling door Geert van Diepen van het Zoldertheater. 

De voorstelling is geschikt voor kinderen van 3 t/m 7 jaar. Toegang: €3,50. Tickets kunnen online besteld worden via www.kopgroepbibliotheken.nl of bij de bieb gekocht worden. 

Op woensdagmiddag 14 augustus is er van 15.00 – 16.30 uur voorlezen XL in de bieb voor peuters en kleuters. We beginnen met voorlezen. Kinderen kunnen ook hun zieke knuffels meenemen, want er is ook een knuffeldokter aanwezig om ze weer beter te maken. 

De toegang is gratis. Aanmelden is niet nodig. 

Bibliotheek Texel
Met meer dan 600.000 bezoekers en ruim 36.000 leden is KopGroep Bibliotheken de grootste culturele instelling in de Noordkop
Meer berichten
 

Wat vindt u?

Er moet een aanmeldplicht komen voor alle bed and breakfastsReageren!