Logo texelsecourant.nl
Foto: PageExecutive
Vacatures

De Krim zoekt een Financieel Directeur

Onze opdrachtgever is de Krim N.V. te Texel. In de afgelopen 50 jaar is De Krim uitgegroeid van een kleine camping in De Cocksdorp tot een volwassen recreatiebedrijf met negen exploitaties. Een bedrijf waar kwaliteit hoog in het vaandel staat en met 13.000 slaapplaatsen is het de grootste recreatieaanbieder van het eiland. Onze klant is een solide organisatie met een stabiel
bestuur, een omzet van ca. 30 miljoen euro en een gezonde balans, die werkgelegenheid biedt aan vele Texelaars (162 fte). De cultuur kenmerkt zich in een mix van kwaliteit, professionaliteit en
collegialiteit. Men werkt dagelijks aan het verbeteren van de kwaliteit voor zowel de gasten als intern. Ondernemerschap wordt gestimuleerd en nieuwe initiatieven worden aangemoedigd. Dit
resulteert in een dynamische organisatie met de kernwaarden: gastvrij, zelfstandig en loyaal.

In verband met de aanstaande pensionering van de huidige Financieel Directeur, is De Krim Texel op zoek naar een nieuwe Financieel Directeur. Als Financieel Directeur word je, na een inwerkperiode, verantwoordelijk voor een betrouwbare, volledige en tijdige vastlegging van de gehele financiële administratie. Je geeft hiërarchisch leiding aan de afdeling administratie en daarnaast neem je de rol aan als corporate controller, heb je supervisie over de automatisering en denk je actief mee over HRM-vraagstukken. Tevens is er als Financieel Directeur veel ruimte om bestaande processen te optimaliseren. Je maakt onderdeel uit van het Directieteam en bent een belangrijke sparringpartner voor het Managementteam en de Algemeen Directeur. Deze functie geeft je de mogelijkheid impact te hebben en draagvlak te creëren binnen het Managementteam van deze professionele en slagvaardige onderneming.

Taken en verantwoordelijkheden: je bent verantwoordelijk voor de aansturing van de financieel specialisten; het opstellen van diverse externe en interne financiële rapportages; je zorgt voor een effectieve en efficiënte inrichting van de administratie en de administratieve processen en een correct uitgevoerde salarisadministratie; je draagt zorg voor een optimaal werkende IT, neemt strategische en operationele beslissingen aan de hand van financiële rapportages en ontwikkelingen samen met de Algemeen Directeur en bent sparringpartner van o.a. externe accountant en belastingdienst; je zorgt voor rapportage en analyse van maandcijfers, jaarrekening en meerjaren prognoses; je zorg voor het opstellen en bewaken van maandelijkse en jaarlijkse budgetten en houdt toezicht en controle op een juiste toepassing van wet- en regelgeving; teven neem je actief deel in diverse inhoudelijke netwerken en bijeenkomsten en denk je mee over het initiëren van projecten met betrekking tot business intelligence.

Profiel: je hebt minimaal een afgeronde Hbo-opleiding accountancy, financiën, bedrijfseconomie of soortgelijk, minimaal zeven jaar relevante werkervaring binnen financieel management en aantoonbare ervaring in het managen van kleine teams; ervaring binnen algemene- en salarisadministratie en automatisering; je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel, bent een People manager, hands- on en pragmatisch ingesteld en klant- en servicegericht; je hebt sterke communicatieve vaardigheden en overtuigingskracht, bent integer, zelfstandig en ondernemend. Je woonplaats is of wordt Texel.

De Krim biedt een uitdagende, afwisselende, zelfstandige en verantwoordelijke fulltime functie met veel ruimte voor eigen inbreng, een meer dan marktconform salaris met goede secundaire arbeidsvoorwaarden en een prettige werksfeer met veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling.

Bij interesse graag uw cv sturen naar: Max Eweg via maxeweg@pageexecutive.com, met vermelding van referentienummer 191573.

Voor verdere informatie kunt u contact opnemen met Max Eweg via tel. 06-13086894.

Meer berichten
 

Wat vindt u?

Het beheer van paden op de Hoge Berg door middel van schapenbegrazing is een goed idee.Reageren!