Logo texelsecourant.nl
Foto: Cees Timmer

Philip Carniel wint strandloop

Hoog water, mul zand en klein beetje wind vanuit zee, bepaalden  de omstandigheden bij de tweede De Krimstrandloop. Philip Carniel uit Paderborn (D) liep sterk en finishte bij de 8 kilometer als eerste in 35:25. Bij de vrouwen zegevierde Monique Visser uit Doorwerth in 47:23.

De 4 kilometer was voor Marvy Zijl uit Voorschoten, als een echte soldaat, liep hij op blote voeten en  dat leverde een tijd op van 15:52. Pieter Dogger, op schoenen lopend, had met 16:11 het nakijken.  Eerste meisje werd Berber van der Duim in 20:45

De jeugd mocht 1200 meter lichtvoetend over het mulle zand. Mervin de Witte liep blootvoets naar een uitstekende tijd van 5:05 Lowie de Clercq uit Lokeren (B) werd tweede in 6:23 en Achille de Clercq uit Vinderhoute (B) werd derde met dezelfde tijd. Eerste meisje werd Stella Walle uit Hamburg (D) in 6:55. De volledige uitslag staat op avtexel.nl De volgende wedstrijd van AV Texel is a.s. zondag de Turfveld Zomercross. Inschrijven vanaf 10:00 uur bij boskiosk 't Turfveld. De start is om 10:30 uur. 

Job Schepers
Hoofdredacteur Texelse Courant| Horecaverslaggever| Texelaar met migratieachtergrond| ijsbaanverslaggever
Meer berichten
 

Wat vindt u?

Er moet een aanmeldplicht komen voor alle bed and breakfastsReageren!