Logo texelsecourant.nl

Zomerbieb in de bibliotheek

Niet iedereen gaat op vakantie. Daarom organiseert de bieb in de Drijverstraat in de zomervakantie elke woensdag leuke activiteiten voor kinderen.  

Op woensdagochtend 17 juli van 10.30 – 12.00 uur kunnen kinderen (vanaf 7 jaar) zelf een Stop Motion filmpje maken. Stop Motion is een simpele filmtechniek waarmee bijzondere en leuke filmpjes gemaakt kunnen worden. Eerst wordt er een verhaaltje bedacht en daarna worden er foto's van de verschillende scènes gemaakt, door?die achter elkaar te plakken krijg je beweging. En zo maak je zélf een filmpje.? 

Meedoen is gratis, maar je moet je wel van tevoren aanmelden en vol = vol. Aanmelden kan via:?https://kopgroep.biblio-shop.nl/activiteiten/?? 

Op woensdagmiddag 17 juli wordt er van 15.00 – 16.00 uur voorgelezen aan peuters en kleuters uit 'Oma Vogeltje' gevolgd door een gezamenlijke knutselactiviteit. Er worden vogeltjes en bootjes gemaakt. 

De toegang is gratis. Aanmelden is niet nodig. 

Bibliotheek Texel
Met meer dan 600.000 bezoekers en ruim 36.000 leden is KopGroep Bibliotheken de grootste culturele instelling in de Noordkop
Meer berichten
 

Wat vindt u?

Ik ga speulen met Ouwe Sunderklaas:Reageren!