Logo texelsecourant.nl
Met de Vakantiekaart kun je onder meer leren surfen.
Met de Vakantiekaart kun je onder meer leren surfen. (Foto: Laurens Morel)

Texelse vakantiekaart weer verkrijgbaar

Stichting Young 4 Ever start woensdag 10 juli met de verkoop van de Texelse Vakantiekaart.

Vanaf 15.00 uur is de kaart verkrijgbaar in jongerencentrum Time Out aan de Wilhelminalaan 1 te Den Burg. De kaart is voor kinderen en jongeren in de leeftijd van 6 t/m 16 jaar. De kaart kost € 30,- en u kunt ook met pin betalen. Bij pin is het €1,- per vakantiekaart duurder. De Texelse vakantiekaart heeft een beperkte oplage van 600 stuks. Het is niet mogelijk om de vakantiekaart van te voren te reserveren.

De Texelse vakantiekaart bevat 6 bonnen, waardoor kinderen en jongeren kunnen deelnemen aan vele verschillende activiteiten. Een activiteit kost 1 of 2 bonnen en de bonnen kunnen tot en met zondag 25 augustus 2019 gebruikt worden.

We hebben veel verschillende activiteiten (zie www.young4ever.nl), waaronder RIBexperience, paintball, karten, bonte belevenis, paardrijden, bioscoop, diverse creatieve activiteiten, surfen, vissen op zee, catamaranzeilen, lasergamen, blokarten, klimmen, raften, vogelsafari, zwemmen, golfen, garnalenvissen, luchtbuksschieten en nog veel meer.

Voor vragen en overige info kunt u contact opnemen met Vera Volders 06-26012515 vera@young4ever.nl of Berber Kruger 06-44083613 info@young4ever.nl

Gerard Timmerman
Gerard Timmerman, verslaggever Texelse Courant.
Meer berichten
 

Wat vindt u?

Evenementen op Texel zouden beter op elkaar afgestemd moeten worden:Reageren!