Afbeelding

Dit artikel is geschreven door
Gerard Timmerman

Gerard Timmerman, verslaggever Texelse Courant.

Lancering "Oergezellig bordspel Texel"

Algemeen

Bart Wisbrun, oprichter van de Landelijk Stichting Tegen Zinloos Geweld overhandigt maandag om 19.00 uur het eerste Oergezellig bordspel Texel aan Burgemeester Michiel Uitdehaag.

Het Oergezellig bordspel is een leuk en gezellig traditioneel bordspel, volop afbeeldingen van bedrijven en organisaties van Texel. De bijbehorende informatiebrochure, dit voorzien van voorwoord van burgemeester Michiel Uitdehaag, geeft o.a. informatie over het eiland Texel, de deelnemende bedrijven aan het bordspel en uiteenlopende tips om pesten en geweld met elkaar te voorkomen.

Aansluitend is Het Oergezellig bordspel Texel inzetbaar als promotie van de onderneming en/of om te gebruiken als een uniek relatiegeschenk. Het Oergezellig bordspel krijgt een gratis verspreiding op Texel onder de aanwezige basisscholen, oudereninstellingen, sportverenigingen, kinderdagverblijven, buitenschoolse opvang, buurthuizen, centrum voor jeugd en gezin, bibliotheken en het gemeentehuis.

 Het Oergezellig bordspel is een initiatief en uitgave van de Landelijke Stichting Tegen ZinloosGeweld [bekend van het lieveheersbeestje]. Deelnemers aan het bordspel ondersteunen hiermee de doelstellingen van de stichting. Dit o.a. om meer bewustwording tot stand te brengen en doelgerichte voorlichting te geven om agressie en geweld te voorkomen en meer veiligheid en saamhorigheid te kweken.

Afbeelding
Blokker-Intertoys zoekt een medewerker 1 uur geleden 1
Paaseieren zoeken met de Paashaas.
Paaseieren zoeken op Texel Algemeen 2 uur geleden 3
De podcast van 28 maart 2024.
Podcast Texel deze Week 28 maart 2024 Algemeen 19 uur geleden
De kust bij paal 9 eind vorig jaar.
Inloopbijeenkomst onderzoek zuidwestkust Texel Algemeen 27 mrt, 11:00 1
Afbeelding
Diabetes Challenge 2024, wandelen om gezond te worden en te blijven Algemeen 27 mrt, 09:06
Afbeelding
Op zoek naar een leuke uitdaging?? Vacatures 26 mrt, 16:27 2
De schrijvers bij Bunker Texla.
Kennismaken met de Texelse geschiedenis Algemeen 26 mrt, 12:30 1
Afbeelding
Kunstlezing over Frans Hals bij Artex Cultuur 26 mrt, 10:15