Logo texelsecourant.nl
De avonturen van Spiderman gaan altijd door.
De avonturen van Spiderman gaan altijd door. (Foto: JoJo Whilden)

Van actie tot historisch materiaal in bioscoop

In Cinema Texel deze week drie hoofdfilms met 'Spider-Man: Far From Home 3D', 'Yesterday' en 'Apollo 11'.

Spider-Man: Far From Home 3D:

Na de gebeurtenissen van 'Avengers: Endgame' moet Spider-Man meteen weer de strijd aan gaan met nieuwe vijanden in een wereld die voorgoed veranderd is.

Apollo 11:

Een spectaculaire kijkervaring rond één van de meest monumentale historische gebeurtenissen van de vorige eeuw. In 1969 reisde een eerste bemande Amerikaanse raket naar de maan. De bemanning bestond uit Neil Armstrong, Buzz Aldrin en Michael Collins. Het doel was op de maan te landen en daar een wandeling te maken. Aldrin en Armstrong daalden in de maanlander Eagle af naar het maanoppervlak, terwijl Collins achterbleef in het ruimtevaartuig Columbia dat rond de maan cirkelde. Nu 50 jaar na deze historische gebeurtenis komt regisseur Todd Douglas Miller met een documentaire waarbij hij gebruik maakte van recent ontdekt beeldmateriaal en meer dan 11.000 uur aan geluidsopnamen.

Yesterday:

Wat als The Beatles nooit hadden bestaan en jij de enige persoon bent die hun nummers kent? Dit overkomt Jack (Himesh Patel) in de nieuwe film van regisseur Danny Boyle (Slumdog Millionaire, Trainspotting, Steve Jobs) en scenarioschrijver Richard Curtis.

Volledige programma:

Job Schepers
Hoofdredacteur Texelse Courant| Horecaverslaggever| Texelaar met migratieachtergrond| ijsbaanverslaggever
Meer berichten
 

Wat vindt u?

Visroken, een oude traditie die onder meer tijdens de Strender Visrookwedstrijd in ere wordt gehouden, verdient de status van cultuurhistorisch erfgoed.Reageren!