Logo texelsecourant.nl
Vacatures

De Texelse Courant zoekt bezorgers

Wij zijn per direct op zoek naar bezorgers voor de Texelse Courant met de bijbehorende folders.

Wij zoeken mensen voor de volgende wijken:

Buitenwijk 'Spang'

Gezien de omvang van deze wijk wordt deze met de auto gedaan, waarvoor een extra vergoeding wordt betaald. Per editie is het ongeveer 2 uur werk. De kranten kunnen worden opgehaald aan de Spinbaan op dinsdag- en vrijdagmiddag, meestal vanaf 14.30 uur.

Wijk De Koog

Dit is het deel De Koog Zuid. Hier wonen ruim 100 abonnees. De kranten met bijbehorende folders kunnen op dinsdag- en vrijdagmiddag thuis afgeleverd worden.

Wijk Den Burg Gasthuisstraat/Gerritslanderdijkje e.o

Dit is deels een binnenwijk/deels een buitenwijk (waarvoor een hogere vergoeding geldt) met totaal ruim 50 abonnees. De kranten kunnen kunnen worden opgehaald aan de Sinbaan op dinsdag- en vrijdagmiddag, meestal vanaf 14.30 uur

Wijk Den Hoorn

Dit is een 'binnenwijk' en het gaat hierbij alleen om de vrijdageditie. De kranten met bijbehorende folders kunnen op vrijdagmiddag thuis afgeleverd worden of op een af te spreken plaats in Den Hoorn zelf.

Interesse in één van de bovenstaande wijken? Stuur een berichtje naar info@lenr.nl en wij nemen contact met je op of bel direct met 0222-362600.

Meer berichten
 

Wat vindt u?

De wethouder gaat opnieuw in gesprek met de verenigingen over de tarieven van de sportaccommodaties (waaronder de nieuwe sporthal).Reageren!