Logo texelsecourant.nl
Het biljartkampioenschap in Den Hoorn.
Het biljartkampioenschap in Den Hoorn. (Foto: Jeroen van Hattum)

Toernooi straatbiljart bij Klif 23

Op het terras van Klif 23 in Den Hoorn wordt zaterdag 29 en zondag 30 juni het "Open Lucht Biljartkampioenschap van Texel" gespeeld.

Er wordt gestreden op drie originele wedstrijdtafels in de disciplines Bandstoten en Libre. Christa Bakker, Gerard Appelman en Dirk Bierhaalder verdedigen hun titel. Het toernooi is inmiddels een traditie. Sieme Jan Zijm en Jannie Hartog van Klif 23 organiseren het samen met wedstrijdleiders Harm de Vries. Deelname staat open voor alle Texelse biljartliefhebbers, heren en nadrukkelijk ook dames zijn welkom.

Nieuwkomers, maar ook ouwe rotten zijn van de partij. Deelnemers wordt verzocht bij inschrijving hun gemiddelde door te geven aan de wedstrijdleiding. Zaterdag wordt bandstoten gespeeld, zondag libre, zowel dames als heren. De wedstrijden beginnen om 11:00 uur. Opgave kan tot vrijdag 21 juni bij Klif 23 (tel. 06-22422163 of 0222-319515).

Gerard Timmerman
Gerard Timmerman, verslaggever Texelse Courant.
Meer berichten
 

Wat vindt u?

Initiatiefnemers van de petitie "Zeg nee tegen 5G" waarschuwen dat 5G (snel internet) schadelijke is voor onze gezondheid. Mee eens of niet mee eens?Reageren!