Gerard Timmerman

Gerard Timmerman, verslaggever Texelse Courant.

Texel'94 JO-13-1 kampioen zaalvoetbal

De zaalvoetballers van Texel'94 JO13-1 zijn kampioen.  Naaste belager Texel'94 JO13-2 werd donderdag gedecideerd verslagen met 7-2.

De laatste wedstrijd van het seizoen moest de beslissing brengen in de JO-13 klasse. Texel'94 JO13-1 had een iets beter doelsaldo dan het team van Michelle Segers. Texel'94 JO13-2 kwam nog wel op een 1-0 voorsprong door een doelpunt van Hussin Jawabreh. Maar daarna werd de latere kampioen steeds sterker.

Het was aan het uitstekende keeperswerk van Jelmer Kalis dat de wedstrijd al niet voor de rust beslist was. In de tweede helft begon de doelpuntenmachine van Texel'94 JO13-1 goed op gang te komen. Vooral de schoten van Morris Hemelrijk waren onhoudbaar. Toen  de goed leidende scheidsrechter van der Vis afblies stond er een 7-2 eindstand op het bord in het voordeel van Texel'94 JO13-1

Op de foto: bovenste rij van links naar rechts: Henk Groen (coach), Ravi van den Berg, Morris Hemelrijk, Noah Harman, Mats de Veij en Jan Zijm (coach). Onderste rij van links naar rechts: Bries Albers, Duco Zijm en Nijs Harman

De podcast van 28 maart 2024.
Podcast Texel deze Week 28 maart 2024 Algemeen 12 uur geleden
De kust bij paal 9 eind vorig jaar.
Inloopbijeenkomst onderzoek zuidwestkust Texel Algemeen 27 mrt, 11:00 1
Diabetes Challenge 2024, wandelen om gezond te worden en te blijven Algemeen 27 mrt, 09:06
Op zoek naar een leuke uitdaging?? Vacatures 26 mrt, 16:27 2