Op 8 juni kan men bij Tamara terecht voor een uitgebreide huidscan.
Op 8 juni kan men bij Tamara terecht voor een uitgebreide huidscan.

Dit artikel is geschreven door
Job Schepers

Job Schepers, Hoofdredacteur Texelse Courant| Horecaverslaggever| Texelaar met migratieachtergrond| ijsbaanverslaggever

Scan-event Martine Westerlaken

Gezondheid

Iedere huid is uniek. Wat voor de ene huid uitstekend werkt, werkt bij een ander totaal niet. Op 8 juni heeft Martine Westerlaken in haar salon aan de Wilhelminalaan in Den Burg daarom een Scan-Event, waarbij men op afspraak een speciale scan van de huid kan laten maken door een specialist.

Los van het feit dat iedere huid anders is - bijvoorbeeld op het gebied van hydratatie - zijn er veel zaken die invloed hebben op de huid. Denk daarbij aan stress, de hoeveelheid zonlicht, je voeding, hormonen, of je rookt of niet, ouderdom, maar ook zwangerschappen. Je huid verandert constant. "En daarom heeft een bepaalde crème niet bij iedereen hetzelfde effect. Door de huid te lezen, kun je beter vaststellen wat de huid nodig heeft." Op vrijdag 8 juni komt de Belgische Tamara, scanspecialiste van Beauté Pacifique langs. Met de huidscanner kan zij precies zien waar de huid ook achter het oppervlak beschadigd is of aandacht nodig heeft. Ze leest de huid en geeft daarop een passend advies.

De geadviseerde crèmes van Beauté Pacifique kunnen helpen bij het herstellen van bijvoorbeeld zonschade of acne. Deze zijn zo ontwikkeld met behulp van dermatologen om dieper in de huid te kunnen komen. Vorig jaar is ze ook geweest en de reacties waren toen enorm positief. Ik heb een aantal klanten die al aangegeven hebben te komen om te kijken hoe hun huid er nu voorstaat", vertelt Martine.

Aanmelden

Aanmelden voor de huidscan kan via telefoonnummer 0222 322667. "Ze heeft dan voor iedereen een half uur, zodat ze tot een deskundig en gedegen advies voor mannen en vrouwen kan komen." Naast de uitgebreide scan kan men bij Martine natuurlijk ook gewoon terecht voor schoonheidsbehandelingen en huidadvies. "Wat Beauté Pacifique van buitenaf doet kunnen de supplementen van LavieSage van binnenuit. Deze supplementen voeden de huid van binnenuit en kunnen bijvoorbeeld ook zonne-allergie verminderen of zelfs helemaal verhelpen."aldus Martine.

De podcast van 28 maart 2024.
Podcast Texel deze Week 28 maart 2024 Algemeen 6 uur geleden
De kust bij paal 9 eind vorig jaar.
Inloopbijeenkomst onderzoek zuidwestkust Texel Algemeen 27 mrt, 11:00 1
Afbeelding
Diabetes Challenge 2024, wandelen om gezond te worden en te blijven Algemeen 27 mrt, 09:06
Afbeelding
Op zoek naar een leuke uitdaging?? Vacatures 26 mrt, 16:27 2
De schrijvers bij Bunker Texla.
Kennismaken met de Texelse geschiedenis Algemeen 26 mrt, 12:30 1
Afbeelding
Kunstlezing over Frans Hals bij Artex Cultuur 26 mrt, 10:15
Kikker
Kikker komt op bezoek in de bieb Algemeen 25 mrt, 20:11
Afbeelding
Tevoko-toernooi naar De Koog Sport 25 mrt, 14:30 3