Afbeelding
Uitgelicht: Tom Steenvoorden

Kandidaat Raadslid VVD Texel

Politiek

In de rubriek Uitgelicht maakt u nader kennis met de kandidaten van VVD Texel voor de komende gemeenteraadsverkiezingen. Op plaats nummer 9 staat Tom Steenvoorden.

Tom is een bijzonder actieve inwoner van De Cocksdorp. Je kunt wel zeggen dat hij zich overal mee bemoeit. Hij zat in de Woonadviescommissie van Woontij en in de ondernemersvereniging van De Cocksdorp. Daar is hij mee gestopt maar hij organiseert nog wel de markt, zit in de dorpscommissie, is druk met Zo Texels, zit in het bestuur van de Seniorenclub (de vroegere ANBO), is verkeersregelaar bij evenementen, vrijwilliger bij de MAB, en last but nog least actief voor VVD Texel. Van 1 t/m 5 maart kunt u hem vinden bij de Lentetuin in Breezand waar hij promotie voor Texel maakt. Je kunt wel zeggen dat Tom behoort tot de categorie 'ondernemende Texelaars'. We stellen Tom drie vragen.

Tom, zeg je wel eens ergens nee tegen?
Nou ja, ik doe het graag en ik voel me er goed bij. Op de een of andere manier weten mensen me te vinden en zelf zie ik ook van alles om op te pakken. Ik ben nogal ondernemend en ik vind het allemaal leuk om te doen.


Waarom is de VVD jouw partij?
De VVD is voor mij toch de partij die voor ondernemers en ondernemende mensen opkomt. En de partij van de mouwen opstropen en aan de gang gaan. Niet zeuren, maar doen. Dat spreekt mij erg aan.

Welk punt zou de politiek volgens jou moeten oppakken?
De gemeente zou wel eens wat mogen doen aan de routing van vrachtwagens. Vrachtwagens van allerlei leveranciers denderen maar door het dorp. Begrijp me goed, de bedrijven moeten natuurlijk bevoorraad worden. Daar gaat het niet om. Er zou alleen wat meer nagedacht moeten worden over de routing voor deze vrachtwagens. Die kan echt anders, met minder overlast voor bewoners. Vaak komen die vrachtwagens 's morgens vroeg al en liggen mensen te schudden in hun bed. Verder zou gelijk moeten worden gekeken naar het parkeren in de dorpen. Ik denk dan aan een goede doorstroming op parkeerterreinen bij supermarkten en meer parkeergelegenheid aan de randen van dorpen.

Nieuwsgierig naar ons Verkiezingsprogramma en Kandidaten? Neem dan een kijkje op de website van VVD Texel:   Texel.VVD.nl

Afbeelding
Afbeelding
Texelse IJsboerderij Labora zoekt ijsbereider m/v Algemeen 46 minuten geleden 1
Afbeelding
Blokker-Intertoys zoekt een weekend-/vakantiehulp 1 uur geleden
The Promised Land vertelt een stukje Deense geschiedenis van de 18e eeuw.
Kong en Godzilla strijden zij aan zij Algemeen 2 uur geleden
Afbeelding
Blokker-Intertoys zoekt een medewerker 4 uur geleden 2
Paaseieren zoeken met de Paashaas.
Paaseieren zoeken op Texel Algemeen 5 uur geleden 5
De podcast van 28 maart 2024.
Podcast Texel deze Week 28 maart 2024 Algemeen 22 uur geleden
De kust bij paal 9 eind vorig jaar.
Inloopbijeenkomst onderzoek zuidwestkust Texel Algemeen 27 mrt, 11:00 1
Afbeelding
Diabetes Challenge 2024, wandelen om gezond te worden en te blijven Algemeen 27 mrt, 09:06