Kevin Hart, Karen Gillan, Dwayne Johnson, Awkwafina and Jack Black in Jumanji The Next Level.
Kevin Hart, Karen Gillan, Dwayne Johnson, Awkwafina and Jack Black in Jumanji The Next Level. Foto: Hiram Garcia

Dit artikel is geschreven door
Job Schepers

Job Schepers, Hoofdredacteur Texelse Courant| Horecaverslaggever| Texelaar met migratieachtergrond| ijsbaanverslaggever

Nieuw Jumanji-avontuur in de bioscoop

Algemeen

Vier nieuwkomers in Cinema Texel: 'Jumanji: The Next Level', 'The Addams Family', 'The Violin Player' (Seniorenmiddag) en van de serie Royal Opera House is 'Coppelia' te zien.

Jumanji:

Dwayne Johnson, Jack Black, Kevin Hart, Karen Gillan en Nick Jonas zijn terug in Jumanji: The Next Level, maar het spel is veranderd. Als de groep naar Jumanji terugkeert om één van hun vrienden te redden, ontdekken ze dat niets is zoals ze het hadden verwacht. Om te ontsnappen uit het meest onheilspellende spel ter wereld moeten de spelers gevaren trotseren in diverse gebieden, van dorre woestijnen tot aan besneeuwde bergen. Met nieuwe rollen voor onder andere Awkwafina, Danny Glover en Danny DeVito.

The Violin Player:

De veelgeprezen violiste Karin moet haar carrière beëindigen na een auto-ongeluk, waardoor ze haar fijne motoriek verliest, en niet meer in staat is haar viool te bespelen. Karin begint met lesgeven aan jonge violisten. Hierbij leert ze de 20 jaar jongere veelbelovende student Antti kennen in wie ze dezelfde passie herkent. Als ze verliefd worden ontstaat een gepassioneerde affaire waarbij Karin veel op het spel zet. Entree € 7,50 inclusief kopje koffie of thee.

The Addams Family

Is jouw familie vreemd? Echt niet! The Addams Family is terug in de allereerste animatiefilm over deze grappige griezelfamilie. Na het zien van de bijzondere, bizarre en gekke Addams Family is jouw eigen familie lang niet zo vreemd meer. In de Nederlands gesproken versie met de stemmen van o.a. Paul Groot (Gomez Addams), Monic Hendrickx (Morticia Addams), Tjitske Reidinga (Margaux Needler), Vajèn van den Bosch (Wednesday Addams), Pip Pellens (Parker Needler), Roman Derwig (Pugsley Addams), Cees Geel (Oom Fester), Lenette van Dongen (Omi), Raymonde de Kuyper (Moeder Morticia), Raymond Thiry (Vader Morticia) en Carel Struycken (Lurch).

Het volledige programma:

De podcast van 28 maart 2024.
Podcast Texel deze Week 28 maart 2024 Algemeen 15 uur geleden
De kust bij paal 9 eind vorig jaar.
Inloopbijeenkomst onderzoek zuidwestkust Texel Algemeen 27 mrt, 11:00 1
Afbeelding
Diabetes Challenge 2024, wandelen om gezond te worden en te blijven Algemeen 27 mrt, 09:06
Afbeelding
Op zoek naar een leuke uitdaging?? Vacatures 26 mrt, 16:27 2
De schrijvers bij Bunker Texla.
Kennismaken met de Texelse geschiedenis Algemeen 26 mrt, 12:30 1
Afbeelding
Kunstlezing over Frans Hals bij Artex Cultuur 26 mrt, 10:15
Kikker
Kikker komt op bezoek in de bieb Algemeen 25 mrt, 20:11
Afbeelding
Tevoko-toernooi naar De Koog Sport 25 mrt, 14:30 3