Afbeelding
Foto: Waves

Dit artikel is geschreven door
Job Schepers

Job Schepers, Hoofdredacteur Texelse Courant| Horecaverslaggever| Texelaar met migratieachtergrond| ijsbaanverslaggever

WAVES Festival gratis toegankelijk

Algemeen

Het WAVES Festival dat van 19 tot en met 23 juni gehouden wordt op het strand bij Paal 17 is geheel gratis. Mensen die kaarten hadden gekocht, krijgen hun geld terug. Dat heeft de organisatie dinsdag bekend gemaakt.

Op woensdag 19 juni en zondag 23 juni was het festivalterrein al gratis toegankelijk. Mede dankzij de hulp van een groot aantal Texelse partners zoals Paal17, VVV Texel, De Krim en de Dorian Foundation is het festival nu op alle dagen gratis te bezoeken. Dorian van Rijsselberghe is als festivaldirecteur heel blij met deze ontwikkeling. "Ik geloof echt in dit concept en de toekomst van een surf- en muziekfestival op het prachtige Texel, gekoppeld aan de legendarische Ronde om Texel. Maar we hebben geleerd dat we een extra investering moeten doen om WAVES goed op de kaart te zetten, met name onder de Texelaars zelf. We zijn nieuw hé, zo gaat dat hier! Twee van de vijf festivaldagen waren al gratis en mede dankzij de steun van een aantal prachtige Texelse partijen kunnen we nu iedereen op alle dagen gratis toegang bieden tot het WAVES Festival. Dit is een mooi voorbeeld van hoe Texelaars zorgen voor elkaar en voor bezoekers van het eiland. Het wordt echt te gek. Muziek, sport en relaxen, wat wil je nog meer. Je gaat het beleven hier op Texel."

WAVES is topsport op het water, zoals de Ronde om Texel en een demonstratie wedstrijd van de toekomstige Olympische 'Foiling windsurfen' sport. Maar WAVES is ook livemuziek op het strand, verrijkt met lekker eten, clinics, beach yogalessen en kids-activiteiten. De volledige muzikale line-up en overige informatie over WAVES Festival is te vinden op www.wavesfestival.nl

Afbeelding
Voorkom maaislachtoffers Algemeen 1 uur geleden
Lopen voor de Avondvierdaagse.
Start inschrijving Avondvierdaagse Algemeen 2 uur geleden 1
Afbeelding
Markant huis in BinnensteBuiten Algemeen 20 uur geleden 3
Samen veilig fietsen
Veilig Verkeer Nederland organiseert de opfriscursus "Het Nieuwe Fietsen" Algemeen 23 uur geleden 2
Het Rode Kruisgebouw in de Jonkerstraat, waar Voedselbank Texel gevestigd is.
Open ochtend bij Texelse voedselbank Algemeen 23 uur geleden
De toren van de Waalderkerk in de steigers.
ONDERHOUDEND Algemeen 16 apr, 14:10
Landschapsfotografie met een prachtige lucht
Zilveren Camera-expositie komt naar Texel Algemeen 16 apr, 10:30
Een van de twee schildpadden die in januari op Texel aanspoelden.
Schildpadden dood na technisch mankement Algemeen 15 apr, 17:15 8