Bedrijvengids

Landgoed De Bonte Belevenis

Altijd wat te beleven en te doen!

Landgoed de Bonte Belevenis is gevestigd op een bijzondere locatie. Direct aan de duinen, vlakbij het pittoreske dorpje Den Hoorn en op ca. 2 km. vanaf het strand en zo'n 5 km. vanaf de bossen.


In twee sfeervolle boerenschuren zijn verschillende ambachten gevestigd, zoals: een zeepmakerij een bierbrouwerij, een papierschepperij, een bakkerij, een kaarsenmakerij en een distilleerderij. De ambachtslieden demonstreren hoe wij de verschillende producten maken, welke wij ook in de eigen Bonte winkel en slijterij verkopen. In de brouwerij en distilleerderij vinden een paar keer per dag rondleidingen plaats, waar op een leuke manier wordt uitgelegd hoe wij onze mooie bieren, whisky, likeuren en kruidenbitters maken.

Buiten kan genoten worden van de boerderijdieren, de speelweide, de picknickweide, de kruiden- en moestuin en meer. In de gezellige theeschenkerij is het mogelijk om o.a. onze zelfgemaakte (h)eerlijke producten uit de eigen bakkerij te nuttigen en te genieten van het unieke uitzicht. Met mooi weer kunt u in de ruime theetuin een lekker plekje zoeken.

Tip: Tijdens de openingstijden is het mogelijk om zelf een broodje, kaarsje, zeepje en papiertje te maken met onze Ambacht-Strippenkaart.

Gezellig om te doen met de hele familie, met al je vrienden, collega's, school enz. Aan de slag gaan met de Ambacht-Strippenkaart is mogelijk voor iedereen tussen de 2 jaar en 100 jaar oud, die van gezelligheid houdt. 

Uiteraard neemt iedereen de vier zelfgemaakte producten als leuk aandenken mee naar huis. Reserveren is niet nodig (wel aan te raden bij groepen vanaf 15 personen).

Wij zien u graag verschijnen op Landgoed de Bonte Belevenis!

 

Contactgegevens

Landgoed De Bonte Belevenis

Rommelpot 11

1797RN DEN HOORN TEXEL

Tel (0222) 314180

Wij zijn geopend op dinsdag, woensdag donderdag en zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur.