Logo texelsecourant.nl

Restaurant De Worsteltent

Aan de rand van het bos zorgen de bomen voor veel beschutting tegen de wind, dus in het luwtje kunt u al snel genieten van een heerlijke caffè latte met een lekker stukje eigen gemaakte chocolade- of appeltaart.

U kunt als gast genieten in ons a la carte restaurant. We hebben een ruime keuze aan gerechten die we bereiden met een knipoog naar het mediterrane en ook is er een wisselend maandmenu voor een mooie prijs. Al vanaf 12.00 uur kunt u heerlijke broodjes bestellen of een lekkere frisse salade. Graag nodigen we u uit om een blik te werpen op onze menukaart. Ook voor de kleintjes hebben we lekkere dingen, want natuurlijk zijn de jongste gasten niet alleen welkom in het hotel, maar zeker ook in ons restaurant, waar we een speelhoek hebben en een grote speeltuin buiten.

In de zomermaanden hebben we elke zondagmiddag om 14.00 uur gratis livemuziek. De agenda hiervoor vindt u op deze website. Het eerste optreden gaat met Pinksteren weer van start! Op zondagmiddag in het laatste weekend van september kunt u bij ons de Texelse Halve Marathon aan ons terras voorbij zien komen en de deelnemers een hart onder de riem steken door ze flink aan te moedigen. Wilt u iets vieren, groot of klein, verjaardag of bruiloft, ook hierin hebben we al 24 jaar ervaring en bespreken we graag met u de wensen en mogelijkheden.

We hopen u een keer bij ons te mogen verwelkomen! Alfons, Wenny & het team.

Openingstijden

Dagelijks geopend vanaf 12.00 uur. Contactgegevens

Smitsweg 6
1791PG DEN BURG

Tel: (0222) 310288
E-mail: info@14sterren.nl
https://www.14sterren.nl/nl/restaurant-de-worsteltent
www.facebook.com/DeWorsteltent
Kies categorie

Bijzonder

Bouw

Dienstverlening

Financieel

Garage

Horeca

Hotel

Juridisch

Kinderen

Kunst

Logies

Makelaardij

Overheid/gemeente

Overig

Persoonlijke verzorging

Restaurant

Service

Uitgaan

Vervoer

Winkels

Zorg


Filter op letter

A

B

C

D

E

G

H

I

K

L

M

N

O

P

R

S

T

U

V

v

W

Z
 

Wat vindt u?

Een dam tussen Schotland en Noorwegen, plus één tussen Frankrijk en Engeland ter bescherming tegen de zeespiegelstijging van enkele meters. Goed plan?Reageren!