Naast feestelijkheden werd er ook gebridged.
Naast feestelijkheden werd er ook gebridged. Foto: Paul van Galen

Feest bij Groot Slem

Bridgeclub Groot Slem vierde maandag haar 75-jarig bestaan. In theater en restaurant De Toegift in Den Hoorn werd dit feestelijk herdacht. Het werd een zeer geanimeerde middag en avond.

Voorzitter Veronica van Beek huldigde Margaret Elsinga, die vijtig jaar lid is en benoemde haar tot erelid van de club. ‘s Middags werd er uiteraard gebridged in parenwedstrijd. De heren Duin en Ruigrok behaalden de eerste plaats.


Na borrel en diner haalde Berry Lussenburg nog wat anekdotes aan en vrolijkte de avond op met een zeer geslaagde sketch. Bridgeclub Groot Slem is aardig afgeslankt; van de ongeveer tachtig leden in 2000 met drie competitielijnen, is het huidige ledenaantal gedaald tot 24 met één competitielijn.

Daarom is Groot Slem op zoek naar nieuwe aanwas. In september zal weer worden gestart met een beginnerscursus onder leiding van erelid Margaret Elsinga. 


"Schroom dus niet, de bedoeling is laagdrempeligheid en er wordt dus niet met het mes op tafel gespeeld", laat Veronica van Beek weten namens Groot Slem.


Opgeven voor de beginnerscursus in september kan via: Veronica van Beek, janveronica@kpnmail.nl.