Wie kan er meer vertellen over dit evenement en die periode?
Wie kan er meer vertellen over dit evenement en die periode? Foto: Archief Texelse Courant

Dit artikel is geschreven door
Job Schepers

Job Schepers, Hoofdredacteur Texelse Courant| Horecaverslaggever| Texelaar met migratieachtergrond| ijsbaanverslaggever

“Ventje is wat groter en ouder”

Historie Terug in de tijd

Welk evenement was dit en wanneer? Waarom is het gestopt en wie organiseerde het? Waar werd het gehouden en wie zien we op de foto? Er zijn vast tal van verhalen te vertellen bij deze foto in de nieuwe editie van Terug in de tijd. 

Wie kan er meer vertellen over deze veemarkt(en) en welke herinneringen komen er naar boven? Wij horen ze graag. Reacties kunnen ingediend worden tot woensdagochtend 9:30 uur. Dit kan door een mailtje naar redactie@texelsecourant.nl (graag vermelding naam en rubrieknaam Terug in tijd) of middels een briefje in de bus van Het Polderhuis aan Vismarkt 7 in Den Burg. Reageren onder het bericht op Facebook mag natuurlijk ook.

Vorige week

De foto die we vorige week toonden was er één die werd geplaatst in de Texelse Courant van 20 februari 1987 en laat de aanleg van de buizentelefoon in een speeltuin bij de Buytengors in De Mars in Den Burg zien. Op de foto’s zien we twee keer Dennis van der Wilde. Zoals Nelly van der Wilde schrijft: “Dit ventje is wat groter en wat ouder geworden.” Het hele verhaal is te vinden in de Texelse Courant van gisteren.   



Nelly van der Wilde

Afbeelding
Februari 1987
Afbeelding