Henny en Margaret Elzinga.
Henny en Margaret Elzinga. Foto: Groot Slem

Henny en Margaret winnaars wintercompetitie

De Bridgeclub 'Groot Slem' heeft de wintercompetitie 2018/2019 afgesloten. Gespeeld werd over vier rondes. Winnaars van de vierde speelronde waren Jo van Beek-Koster en Annie Hin met een gemiddelde score van 56,74 procent. Overall winnaar van wintercompetitie waren Hennie Elzinga en Margareth Elzinga-Zeeman met een score over vier rondes van 54,80 procent.

Met ingang van heden spelen Groot Slem de zomerdrives in De Hof, waar iedereen die kan bridgen zich voor deelname kan aanmelden. Wanneer de wintercompetitie 2019/2020 gaat starten wordt nog nader bekend gemaakt.

Wel is besloten om deze winter een bridgecursus te gaan organiseren, waarbij nieuwe bridgers van harte welkom zijn. Ook bridgers die zouden willen deelnemen aan een herhaalcursus, omdat ze lang niet hebben gebridged, zijn van harte welkom.

Voor de bridgecursussen kunnen geïnteresseerden zich opgeven bij Veronica van Beek, tel. 06-28787820. Op dit nummer kan men zich ook aanmelden voor de zomerdrives, die plaatsvinden op de maandagavonden aanvang 19:30, melden om 19:15.