Afbeelding

Dit artikel is geschreven door
Young4ever Texel

Uitvoerder van het jeugd- en jongerenwerk op Texel. www.young4ever.nl

Wegens open plekken, de inschrijving verlengd tot a.s. zaterdag

Sport

Op maandag 22 oktober gaat de buurtsportcoach met Young4ever en een bus vol jeugd richting de Geus, waar diverse activiteiten voor ze klaar staan. Omdat de bus nog niet helemaal vol is, kun je je nog inschrijven tot aanstaande zaterdag. Toch zou ik niet tot het laatste moment wachten vertelt de organisatie, want er zijn echter nog maar een paar plekjes vrij.

De activiteiten die op het programma staan zijn klimmen, de adventure baan, boog- en luchtbuksschieten en bowlen. Ook staat er limonade met een snoepje voor ons klaar als we aankomen en gaan we met een volle buik weer terug naar Texel.

Om 11.15 uur staat de bus bij het gemeentehuis, zorg dat je er dan ook aanwezig bent. We zullen namelijk op tijd richting de boot vertrekken. We zullen met de boot van 18.30 uur terugkomen en om 19.00 uur weer terug bij het gemeentehuis zijn.

Het uitje is voor de jeugd van Texel van het basisonderwijs en het voortgezet onderwijs. Aangekomen bij de Geus, zal de groep dan ook in tweeën opgesplitst worden, jong en oud apart. Ben je 135 cm lang en ouder dan 10 jaar? Geef je dan op via de website www.buurtsportcoachtexel.nl onder het kopje inschrijven.

Check onze Facebookpagina (buurtsportcoachtexel) voor een leuke actie en win een kaartje naar de Geus. Tip: schrijf je wel vast in om verzekerd te zijn van een plekje;)

Tot maandag 22 oktober.

Afbeelding
Afbeelding
Archeologische vondsten onder vloer Oudheidkamer Algemeen 3 uur geleden
Afbeelding
Muziek en dans voor peuters bij Artex Algemeen 22 uur geleden
Afbeelding
De Lieuw zoekt vrijwilligers voor monitoren vlinders Algemeen gisteren
Versierde fietsen in De Koog.
Programma's Koningsdag op Texel Algemeen 22 apr, 09:00
Meierblis 2023.
"Hebben toekomst meierblis zelf in handen" Ingezonden 21 apr, 14:30 5
Afbeelding
Texelse Courant stopt samenwerking Spotta Algemeen 21 apr, 10:30 6
Storm op komst.
De Lezersfoto - Slecht weer op komst Algemeen 21 apr, 08:00
Afbeelding
Tweemaal dezelfde foto Historie 20 apr, 12:30 7