Afbeelding
Foto: Barbara Ruiter

Dit artikel is geschreven door
Job Schepers

Job Schepers, Hoofdredacteur Texelse Courant| Horecaverslaggever| Texelaar met migratieachtergrond| ijsbaanverslaggever

Beeldschoon jaar bij Beauty Outline

Gezondheid

"2019 belooft weer een mooi jaar te worden bij Beauty Outline. Ik ben me nog steeds verder aan het specialiseren in permanente make up, 'lash lift' en 'microblading'. Bovendien wordt de collectie parfums en sieraden weer uitgebreid."

Aan het woord Martine van Hintum die met haar schoonheidssalon gevestigd is aan de Nikadel in De Koog bij de parkeerplaats waaraan onder meer de Lidl zit. De schoonheidsspecialiste is net terug uit Almelo waar ze een masterclass permanente make-up en microblading heeft gevolgd. Microblading is een techniek waarbij je de perfecte natuurlijke 3D-wenkbrauw kunt maken. Deze methode is niet voor iedereen geschikt en Martine zal dan ook een keuze maken welke werkwijze bij de klant past. Zo natuurgetrouw mogelijk dus. Mensen die om wat voor reden geen wenkbrauw meer hebben - bijvoorbeeld door ziekte of te vaak epileren - kun je zo een gezichtsuitdrukking teruggeven. Met permanente make-up kun je bij Beauty Outline kiezen voor een wenkbrauw met powdertechniek, hairstokes en ombre. Uiteraard kun je ook kiezen voor een eye- of lipliner.

"Ik ben constant bezig mijn vaardigheden verder te ontwikkelen. Dat geldt bijvoorbeeld ook voor lash lifting, een nieuwe behandeling waarbij we de natuurlijke wimpers liften en meer volume geven. Je kunt het zien als een permanent voor de wimpers. Het blijft zo'n zes weken zitten en is dus ook ideaal als je op vakantie gaat."

Sale

Het gaat goed bij de schoonheidssalon en bij ieder bezoek aan Martine en haar team is er wel iets vernieuwd. "Op dit moment is het sale met tien tot vijftig procent korting op alle producten. Dit is nodig, omdat we weer ruimte willen maken voor een nieuwe collectie parfums en sieraden dit voorjaar." Uiteraard kan men ook aan de Nikadel terecht voor diverse nagel- en gezichtsbehandelingen. "Verder krijgen we een nieuwe webshop. Houd daarvoor de Facebookpagina van Beauty Outline in de gaten. Op deze pagina zijn straks ook de data voor de make-up workshops te vinden. Er is weer genoeg te doen komende zomer." Foto: Barbara Ruiter

De podcast van 28 maart 2024.
Podcast Texel deze Week 28 maart 2024 Algemeen 7 uur geleden
De kust bij paal 9 eind vorig jaar.
Inloopbijeenkomst onderzoek zuidwestkust Texel Algemeen 27 mrt, 11:00 1
Afbeelding
Diabetes Challenge 2024, wandelen om gezond te worden en te blijven Algemeen 27 mrt, 09:06
Afbeelding
Op zoek naar een leuke uitdaging?? Vacatures 26 mrt, 16:27 2
De schrijvers bij Bunker Texla.
Kennismaken met de Texelse geschiedenis Algemeen 26 mrt, 12:30 1
Afbeelding
Kunstlezing over Frans Hals bij Artex Cultuur 26 mrt, 10:15
Kikker
Kikker komt op bezoek in de bieb Algemeen 25 mrt, 20:11
Afbeelding
Tevoko-toernooi naar De Koog Sport 25 mrt, 14:30 3