Afbeelding
Foto: Wielersport

Dit artikel is geschreven door
Job Schepers

Job Schepers, Hoofdredacteur Texelse Courant| Horecaverslaggever| Texelaar met migratieachtergrond| ijsbaanverslaggever

Clubdag WSTexel vol activiteiten

Algemeen

WSTexel nodigt al haar leden en vrijwilligers uit voor de clubdag op zondag 24 juni. Dit jaar wordt de clubdag georganiseerd rondom en op de wielerbaan. Tijdens de clubdag zullen de clubkampioenschappen verreden worden. Daarnaast kunnen volwassen leden deelnemen aan diverse toertochten over het eiland op de atb of op de racefiets onder leiding van voorrijders.

Vanaf 9:00 uur start de dag op de baan bij het Vinketouw onder het genot van een kop koffie en koek. De toerrijders starten met fietsen om 9:30. Het is ook mogelijk om 9:30 aan te sluiten bij een van de groepen voor de OSG. De toertochten zullen eindigen op de wielerbaan (Sportpark, Den Burg). Hier treffen alle toer- en wedstrijdfietsers elkaar rond het middaguur en kan iedereen genieten van een hapje en een drankje. De jeugd op de racfiets kan meedoen met de wedstrijden. Voor de jeugd op de MTB is er van alles te doen rondom de wielerbaan. Er wordt onder andere een uitdagend behendigheidsparcours voor de MTB uitgezet.

De wedstrijdrijders op de racefiets van alle leeftijden en niveaus, gaan wedstrijden rijden op de wielerbaan van 9:30 tot 12:!5 uur. De laatste wedstrijd wordt door de A rijders gereden van 11:45- 12:15, zodat iedereen mee kan kijken en aanmoedigen. Na de wedstrijden wordt afgesloten met een barbecue en de prijsuitreiking van de clubkampioenschappen. Publiek is van harte welkom.

Afbeelding
Archeologische vondsten onder vloer Oudheidkamer Algemeen 3 uur geleden
Afbeelding
Muziek en dans voor peuters bij Artex Algemeen 22 uur geleden
Afbeelding
De Lieuw zoekt vrijwilligers voor monitoren vlinders Algemeen gisteren
Versierde fietsen in De Koog.
Programma's Koningsdag op Texel Algemeen 22 apr, 09:00
Meierblis 2023.
"Hebben toekomst meierblis zelf in handen" Ingezonden 21 apr, 14:30 5
Afbeelding
Texelse Courant stopt samenwerking Spotta Algemeen 21 apr, 10:30 6
Storm op komst.
De Lezersfoto - Slecht weer op komst Algemeen 21 apr, 08:00
Afbeelding
Tweemaal dezelfde foto Historie 20 apr, 12:30 7