U vindt de ATTS/ De Kampeershop aan de Schilderweg 261a in Oudeschild.
U vindt de ATTS/ De Kampeershop aan de Schilderweg 261a in Oudeschild. Foto: Mark Randsdorp

Dit artikel is geschreven door
Job Schepers

Job Schepers, Hoofdredacteur Texelse Courant| Horecaverslaggever| Texelaar met migratieachtergrond| ijsbaanverslaggever

Veilig en compleet op vakantie met ATTS en de Kampeershop

Algemeen

De vakantie staat weer voor de deur en veel mensen doen dit met een caravan, camper of tent. Dan is het natuurlijk van essentieel belang dat alle spullen op orde zijn. Aan de Schilderweg 261a vindt u één adres waar u voor alles terecht kunt. Aan de ene kant Kampeershop Texel, aan de andere kant Auto Truck en Trailer Service (ATTS Texel).

U herkent het vast wel. U gaat bijna op vakantie en vraagt zich ineens af of de caravan nog nagekeken moet worden. Verstandig is om bij het plannen van de vakantie ook direct even een afspraak te maken met Mark en Willem Rikkenberg. Bij ATTS kunt u namelijk ook terecht voor al het onderhoud betreffende auto's, campers, caravans en vouwwagens. Ook voor APK van auto's en campers en controle van het gas in de caravan bent u bij ons aan het juiste adres. En als u er dan toch bent, doet u er verstandig aan om even door de Kampeershop te lopen. Er is altijd wel iets te vinden dat van pas komt tijdens uw vakantie. "Qua oppervlakte is het niet zo'n grote winkel, toch zijn de klanten altijd verbaasd over wat we allemaal hebben", vertelt Willem. Of het nou gaat om een campingstoel, een gasfles, haringen of zelfs een nieuwe airfryer. Het hoeft de kampeerder aan niets te ontbreken tijdens de welverdiende vakantie.

Het hele jaar door

Maar ATTS is er natuurlijk niet alleen als u op vakantie gaat. Het hele jaar door staan de mannen van ATTS klaar om u te helpen wanneer dat nodig is. Of het nou met de auto, de vrachtwagen of een aanhanger is. "Onderhoudswerkzaamheden kun je plannen. Reparaties natuurlijk lastiger. Een auto is tegenwoordig één van de eerste levensbehoeftes van mensen en wij snappen dat de auto zo snel mogelijk weer klaar moet zijn. Daar zorgen we dan ook voor", vertelt Willem.

Op de camping

Niet alleen de Texelaar weet ATTS of de Kampeershop inmiddels moeiteloos te vinden. Ook menig toerist is vaste klant bij de familie Rikkenberg. "Regelmatig herken je ze en dan noem je ze bij naam. Dat verwachten ze niet, dat zijn ze dan waar ze vandaan komen niet gewend. In een kleine gemeenschap heb je dat natuurlijk wel. Het wordt gewaardeerd", vervolgt Willem. Maar het werk van de Kampeershop/ ATTS vindt niet alleen binnen de muren van het bedrijf plaats. Met enige regelmaat worden de heren om assistentie op de camping gevraagd. "Bijvoorbeeld als er schade is na een storm, maar ook als er iets stuk gaat aan de caravan. De mensen zijn blij dat wij ter plaatse het probleem voor ze oplossen zodat ze zelf zonder zorgen verder kunnen genieten van hun vakantie.

Het bedrijf is niet meer weg te denken uit Oudeschild en het is er een komen en gaan van mensen. Tijdens het interview staan Mark en Willem dan ook alweer te popelen om aan het werk te gaan. De klant moet immers niet te lang wachten. "Als mensen een probleem hebben met de auto, vrachtwagen, caravan, aanhanger of ander soort voertuig, kunnen ze altijd bellen. De kennis is in huis en we lossen het probleem zo snel mogelijk op. Heeft u iets nodig voor uw tent of de vakantie: een grote kans dat wij het hebben", besluit Mark.

Afbeelding
Texel '94 moedeloos door vernielingen Algemeen 17 minuten geleden
Afbeelding
Voorkom maaislachtoffers Algemeen 2 uur geleden
Lopen voor de Avondvierdaagse.
Start inschrijving Avondvierdaagse Algemeen 4 uur geleden 1
Afbeelding
Markant huis in BinnensteBuiten Algemeen 22 uur geleden 3
Samen veilig fietsen
Veilig Verkeer Nederland organiseert de opfriscursus "Het Nieuwe Fietsen" Algemeen gisteren 2
Het Rode Kruisgebouw in de Jonkerstraat, waar Voedselbank Texel gevestigd is.
Open ochtend bij Texelse voedselbank Algemeen gisteren
De toren van de Waalderkerk in de steigers.
ONDERHOUDEND Algemeen 16 apr, 14:10
Landschapsfotografie met een prachtige lucht
Zilveren Camera-expositie komt naar Texel Algemeen 16 apr, 10:30