Afbeelding

Dit artikel is geschreven door
Theater-Restaurant Klif 12

Geniet van Diner Cabaret shows, Tapas Theater Diners, kindervoorstellingen en cabaretiers.

Dubbelprogramma cabaret

Algemeen

Twee veelbelovende nieuwe talenten in cabaretland.

Alex Ploeg: 'Veel van zijn verhalen zijn hilarisch. Sommige herken je direct. Andere verhalen getuigen juist van een prettig gestoord brein. Naast een goede comedian is Alex ook een uitstekend gitarist.' Kasper van der Laan speelt graag met je verwachtingen én met die van hemzelf, wat garant staat voor een onvoorspelbare voorstelling. Eén ding staat vast: je zal zijn naam niet snel vergeten.

Alex Ploeg

Alex snapt de dingen heus wel. Hij is gewoon wie hij is: een zelfverzekerde jongen die het allemaal niet weet. Die rake vragen stelt over onderwerpen die er niet toe doen. Die razendsnel is maar stagneert. Die aan niemand verantwoording hoeft af te leggen, maar dat liever toch even komt doen In 2016 stond Alex in het voorprogramma van Ronald Goedemondt en won hij de Publieksprijs van Cameretten: 'Veel van zijn verhalen zijn hilarisch. Sommige herken je direct. Andere verhalen getuigen juist van een prettig gestoord brein. Naast een goede comedian is Alex ook een uitstekend gitarist.'

Kasper van der Laan

Hoe is tellen ontstaan? Wat is de perfecte appelflap? En waar vind je écht geluk? Kasper van der Laan laat geen vraag onbeantwoord. Zijn verhalen zijn doordacht, zijn observaties origineel en zijn hersenspinsels absurdistisch. Hij neemt je mee op reis langs alledaagse onderwerpen en vraagt zich af: Hoe normaal is onze leefwereld eigenlijk? En hoe normaal ben ik? Kasper speelt graag met je verwachtingen én met die van hemzelf, wat garant staat voor een onvoorspelbare voorstelling. Eén ding staat vast: je zal zijn naam niet snel vergeten.

Kasper speelde eerder dubbelprogramma's met Daniël Arends, Jan Jaap van der Wal, Henry van Loon en Martijn Koning en hij stond onlangs nog op Lowlands, Paaspop en Zwarte Cross. Vanavond speelt hij drie kwartier uit zijn eerste avondvullende voorstelling.

Donderdag 24 augustus – 20.30 uur

Theater & Restaurant De Toegift @Klif 12, 1797 AL Den Hoorn, entree €16,00 Diner vooraf mogelijk, reserveren gewenst. 0222-319633, mail@detoegift.com

The Promised Land vertelt een stukje Deense geschiedenis van de 18e eeuw.
Kong en Godzilla strijden zij aan zij Algemeen 6 minuten geleden
Afbeelding
Blokker-Intertoys zoekt een medewerker 2 uur geleden 2
Paaseieren zoeken met de Paashaas.
Paaseieren zoeken op Texel Algemeen 3 uur geleden 5
De podcast van 28 maart 2024.
Podcast Texel deze Week 28 maart 2024 Algemeen 20 uur geleden
De kust bij paal 9 eind vorig jaar.
Inloopbijeenkomst onderzoek zuidwestkust Texel Algemeen 27 mrt, 11:00 1
Afbeelding
Diabetes Challenge 2024, wandelen om gezond te worden en te blijven Algemeen 27 mrt, 09:06
Afbeelding
Op zoek naar een leuke uitdaging?? Vacatures 26 mrt, 16:27 2
De schrijvers bij Bunker Texla.
Kennismaken met de Texelse geschiedenis Algemeen 26 mrt, 12:30 1