Gijs Praamstra met Niels Kalis, op het dak de zonnepanelen van ZEKERGROEN.
Gijs Praamstra met Niels Kalis, op het dak de zonnepanelen van ZEKERGROEN.

Dit artikel is geschreven door
Job Schepers

Job Schepers, Hoofdredacteur Texelse Courant| Horecaverslaggever| Texelaar met migratieachtergrond| ijsbaanverslaggever

Nieuwe ketel, zonnepanelen en minder lasten met ZEKER GROEN

Zakelijk

Ieder huis heeft op gegeven moment een nieuwe cv-ketel nodig. Maar wat voor ketel is dan het meest geschikt? Gijs Praamstra van Warmtecomfort Texel biedt nu de mogelijkheid voor de aanschaf van een nieuwe ketel, in combinatie met zonnepanelen.

"Aan de overkant zie je dat veel mensen een ketel huren. Dat is op Texel al een stuk lastiger, bovendien is het geld dat je niet terugziet. Dat is het mooie van deze deal die ik kan aanbieden door een samenwerking met Remeha, ZEKER GROEN en Allure Energie. Door de nieuwe de CV-ketel en de nieuwe zonnepanelen bespaar je direct op je energiekosten. Dit in combinatie met de scherpe energietarieven van Allure Energie zijn de energiekosten vaak lager dan voor die tijd. Daarnaast heeft de klant de komende 12 jaar volledige garantie en onderhoud op de CV-ketel, want dat zit ook bij het pakket in."

Lang leve de zon

Eén van de personen die al gebruik maakte van het nieuwe concept is Niels Kalis uit Den Burg. "Voor mij was het de perfecte keus. Ik wilde al zonnepanelen en de ketel die ik had, was al een jaar of vijftien oud. Toen hoorde ik via een kennis over de mogelijkheden bij Gijs. De zonnepanelen en de ketel zijn direct van jou, het is geen huurconstructie. Via een app kan ik het verbruik helemaal in de gaten houden. Helemaal als de zon schijnt is het resultaat heerlijk om te volgen. Het mooie is dat Allure Energie direct mijn energievoorschot heeft verlaagd. Ik was ook tevreden over het verloop. Gijs kwam zelf langs om alles op te meten en de zonnepanelen werden ook door vaklui geïnstalleerd. De eigenaar van ZEKER GROEN ging zelf nog het dak op om te kijken of alles wel naar zijn zin was. Dat soort mensen zijn dus gewoon gebleven, daar houd ik van."

Direct hulp

Kalis had de mogelijkheid om zelf te investeren, maar niet iedereen heeft natuurlijk die luxe. Onderdeel van het concept is de goede samenwerking met GreenLoans en het Nationaal Energiebespaarfonds, hierdoor is het bijna altijd mogelijk om het concept aan te schaffen. Kortom "Energie besparen zonder zelf direct te investeren". Doordat de besparing direct door Allure Energie wordt verrekend in de maandelijkse energiekosten zult u er nagenoeg niet op achteruit gaan, integendeel in de meeste gevallen gaan mensen er maandelijks op vooruit! Inmiddels heeft ZEKER GROEN met meer dan 100 installateurs op het vaste land een samenwerking, Texel is een nieuwe stap. "Maar we willen geen klanten op het eiland scoren en dan weer vertrekken. Dat is niet onze werkwijze, wij gaan voor een duurzame relatie. Wij willen ook gaan investeren in een maatschappelijk project. We zijn met meerdere partijen in gesprek om te kijken wat een goed doel op het eiland zou kunnen zijn. Wij zijn blij met de samenwerking met Gijs, hij is op Texel echt het gezicht van ZEKER GROEN. Wij wilden iemand van het eiland. Mocht er wat zijn, moet je niet te maken hebben met allemaal partijen die aan de andere kant van het land zitten. Gijs is met Warmtecomfort Texel erkend Remeha-installateur en was voor ons dan ook een logische keus. Bovendien kennen mensen Gijs." Ook Praamstra zelf is blij met de samenwerking: "Als ik niet geloofde in het concept, was ik er niet ingestapt. Het is in mijn ogen een prachtige deal. En nog beter voor het milieu ook."

Meer informatie over ZEKER GROEN is te vinden op www.zekergroen.nl of bij Warmtecomfort Texel (06-22940153). Wilt u geen nieuwe ketel, maar wel zonnepanelen? Ook hiervoor kunt u gerust in contact treden met ZEKER GROEN of Warmtecomfort Texel.

Zondagmiddag is Madama Butterfly te zien tijdens de Royal Opera House voorstelling.
Back to Black & Butterfly in Bios Algemeen 9 minuten geleden
De nieuwe podcast van de Texelse Courant.
Podcast Texelse Courant 18 april 2024 Algemeen 16 uur geleden 1
Afbeelding
Opvangcentra werken samen voor verstrikte zeehonden Algemeen 18 uur geleden
Afbeelding
Texel '94 moedeloos door vernielingen Algemeen 19 uur geleden 7
Afbeelding
Voorkom maaislachtoffers Algemeen 21 uur geleden
Lopen voor de Avondvierdaagse.
Start inschrijving Avondvierdaagse Algemeen 23 uur geleden 1
Afbeelding
Markant huis in BinnensteBuiten Algemeen 17 apr, 17:00 3
Samen veilig fietsen
Veilig Verkeer Nederland organiseert de opfriscursus "Het Nieuwe Fietsen" Algemeen 17 apr, 14:22 2